Berna Güzbaşı'dan Mensah ve Beşiktaş açıklaması

02.12.2019 - 18:08 | Son Güncellenme: 02.12.2019 - 18:08

TFF Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, Beşiktaş maçı ve transfer durumu hakkında NTV'ye açıklamalarda bulundu.

Gözbaşı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ben geçmiş dönemde Erol başkanın davetiyl yardımcı başkan olarak görev almıştım ama yoğunluktan dolayı fazla aktif değildim. Başkan arayışı devam ederken hiçbir erkek görevi devralmak istemedi yoksa kalmazdı bana. Şehrin büyükleri, belediye başkanları, eski bakanlar geniş bir katılımla benim olmamı istediler. Beni aradılar. Ben işlerimden dolayı çok yoğundum.

Şehirde ilk defa herkesin firki birliğine varmış olduğu konu da kabul etmek zorunda kaldım. Yurt dışından önemli basın kuruluşları röportaj yapmak istiyorlar. Ülkemiz Türk kadınlarının eve kapatılmadığını istendiğinde neler yapabileceğini göstermiş olduk, sembol olduk.

Takımımız şu anda zor durumda. Hala çalışıyoruz. Zor bir görevin altına imzamı attım ama elimden geleni yapacağım. Şu anda tek amacımız takımı ligde tutmak. İyi bir başlangıç yapamadık. Tek tek konuşuyorum. 3 hoca değişti, 3 başkan değişti ve haliyle birçok transfer... Her şey üst üste gelmiş. Oyuncularla diyaloğum iyi. Dil sorunu olmadığı için iletişim kuruyorum. Türkiye-Portekiz İş Konseyi başkanıyım futbolun ülkesinin. Mensah bir röportajında bana annemiz Berna'yla kariyerimi planlarım. Hani ben ona demişim. Devre arasına kadar oynayacaksın ya da sonuna kadar oynayacaksın. Ama seni de dinler kariyerini planlarız.

Beşiktaş maçlarını yakınan takip ediyordum. Kızım sıkı bir beşiktaş taraftarı onunla sürekli gelir izlerdik maçları. Bizim takımımız tek Fenerbahçe'ye karşı aldı. iim için her puan altın değerinde. Takımımıza başarılar diliyorum. Puana çok ihtiyacımız var.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler