Beşiktaş Zenit'ten Claudinho'yu Transfer Etmek İstiyor

05.03.2022 - 09:33 | Son Güncellenme: 05.03.2022 - 10:48

Beşiktaş'ta son dakika haberi: Kartal, Zenit'in Brezilyalı yıldızı Claudinho için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, Rusya’dan ayrılma kararı veren oyuncunun peşine düştü. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş Zenit'ten Claudinho'yu Transfer Etmek İstiyor

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Avrupa ve Türkiye Kupası'na veda eden, şampiyonluk yarışında da gerilerde kalan siyah-beyazlılarda tüm mesai transfere harcanıyor. Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından Rus kulüplerinde forma giyen isimler bir bir takımlarından ayrılırken; Beşiktaş da bu krizi fırsata çevirip bazı isimleri kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim ise Zenit'in 25 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Claudinho oldu.

Üç farklı mevkiide oynuyor

Fotomaç'ın haberine göre; sezon başında 11 milyon euro bonservis bedeliyle Zenit'e transfer olan Claudinho, birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alıyor. Rus kulüplerinden ayrılmak isteyen oyuncular arasında yer alan 25 yaşındaki yıldız için Beşiktaş yönetiminin menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

Zenit performansı göz doldurdu

Zenit'te bu sezon 21 resmi maçta 9 gol atan, 4 de asist yapan Brezilyalı oyuncu sadece 10 numara mevkiinde değil, forvet arkası ve zaman zaman sol kanatta da görev yapabiliyor. Yönetim, bu transfer için tüm şartlarını zorlayacak.

Pereira rakip oldu

Beşiktaş'ın peşine düştüğü Claudinho için siyah-beyazlıların rakibi Vitor Pereira oldu. Brezilya basınında yer alan haberde F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Pereira'nın Claudinho'yu bu kez Corinthians'a getirmek istediğini yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler