Isaiah Whitehead, Beşiktaş Emlakjet İle Anlaştı | Transfer Haberleri

16.01.2023 - 23:01 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 23:12

Transfer haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş Emlakjet, geçen sezon takımda forma giyen Isaiah Whitehead ile yeniden anlaştı. Detaylar.

Isaiah Whitehead, Beşiktaş Emlakjet İle Anlaştı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Gediminas Orelik’le karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet, eski oyuncusu ile anlaşmaya vardı.

Isaiah Whitehead, Beşiktaş'a geri dönüyor

Alman basınında yer alan haberlere göre; Potanın Kartalları, easyCredit BBL ekiplerinden MHP RIESEN Ludwigsburg forması giyen ve sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden eski oyuncusu Isaiah Whitehead ile prensipte anlaşmaya vardı.

27 yaşındaki ABD'li guard sezona Almanya'da Ludwisburg ile başladı ve ligde maç başına 13,6 sayı, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3.6 sayı ortalaması ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Crespo ile ilgili flaş yorum: "İspanya'da oynamaya hazır!"
Habere Git

Isaiah Whitehead, sosyal medya hesabından da Beşiktaş formasını giydiği bir paylaşımda bulundu. 

2021-22 sezonunda da Beşiktaş Emlakjet forması giyen Isaiah Whitehead, Basketbol Süper Ligi’nde çıktığı 17 maçta 10,1 sayı, 3,2 ribaund ve 2,9 asist ortalamaları ile oynamıştı.

Beşiktaş ligin dibine demir attı

Öte yandan, bu sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde kötü bir performans ortaya koyan Beşiktaş Emlakjet, 15 maç sonunda 3 galibiyet ve 12 mağlubiyetle son sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Konyaspor'un görüştüğü teknik direktör belli oldu! Anlaşma...
Habere Git

Beşiktaş'ın rakibi Konyaspor

Ligin ilk yarısını son sırada kapatan Siyah-beyazlı takım, bir sonraki maçını 21 Ocak Cumartesi günü Konyaspor ile saat 13.00'te deplasmanda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler