Beşiktaş açıkladı! 2 futbolcuda daha koronavirüs tespit edildi

07.01.2022 - 19:55 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 21:29

Süper Kupa sonrası Beşiktaş'ta koronavirüs vakaları devam ediyor. Önder Karaveli ve futbolcularda tespit edilen Covid-19 ardından kulüp açıklama yaptı.

Beşiktaş açıkladı! 2 futbolcuda daha koronavirüs tespit edildi

Süper Lig'in ikinci yarısı başlarken, Beşiktaş, üst üste gelen koronavirüs haberleriyle sarsıldı. Teknik Direktörü Önder Karaveli ile futbolcularda tespit edilen Covid-19 hakkında kulüpten bir açıklama daha geldi.

Kulüp açıkladı

Daha önce yapılan açıklamanın ardından Siyah-Beyazlı ekip, bir duyuru daha yaptı. Yapılan yeni duyuruda, "Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağımız müsabaka öncesinde Covid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde iki sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan sporcularımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

3 sporcunun pozitif olduğu söylenmişti

Daha önce Önder Karaveli ile 3 sporcuda koronavirüs olduğu açıklanmıştı. Böylece Beşiktaş'ta pozitif futbolcu sayısı, 5'e çıktı.

İlk olarak Oğuzhan'da çıktı

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Süper Kupa maçı öncesinde Oğuzhan Özyakup, koronavirüs testi pozitif çıktığı için Katar'a götürülmedi. Doha'da korona olan Rachid Ghezzall ve şüphe bulunan Mehmet Topal da özel uçaklarla Türkiye'ye getirildi.

Senin için hazırladığımız haberler