Beşiktaş Amir Hadziahmetovic İçin Transfer Görüşmelerine Başladı

01.02.2023 - 16:50 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 19:25

Son dakika transfer haberi | Beşiktaş, Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic için transfer görüşmelerine başlandığını resmen açıkladı. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş Amir Hadziahmetovic İçin Transfer Görüşmelerine Başladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefi ile mücadele eden Beşiktaş, ara transfer dönemi çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar orta saha bölgesinde anlaşmaya vardığı bir futbolcu hakkında açıklama yaptı. Kulüp, görüşmelerin başladığını resmen açıkladı.

Beşiktaş açıkladı

Beşiktaş, resmi internet sitesinde transfer hakkında bir açıklamada bulundu. Ahmet Nur Çebi yönetimi, Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic transferi için görüşmelerin başladığını resmen duyurdu.

"Hadziahmetovic ve Konyaspor ile görüşmelere başlanmıştır"

Siyah-Beyazlı kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildiride “Profesyonel futbolcu Amir Hadziahmetovic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü arabam.com Konyaspor ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Yeni Kartal bugün İstanbul'a geliyor!
Habere Git

Beşiktaş'ın ödeyeceği bonservis bedeli

Beşiktaş, Konyaspor ile Hadziahmetovic transferi için anlaşma sağladı. Kara Kartal, Konyaspor'a 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca Bosna-Hersekli oyuncunun 25 maçta forma bulması durumunda bonus devreye girecek. Siyah-Beyazlılar 25 yaşındaki önliberonun sonraki satışından ise yüzde 20 pay verecek.

Hadziahmetovic yola çıktı!

Amir Hadziahmetovic, Konya'dan Beşiktaş'a gelmek üzere yola çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, "Konya'yı çok seviyorum ama hayat devam ediyor. İngiltere’den de teklifler vardı fakat Beşiktaş daha ısrarlıydı" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Gelecek tehlikede! Gençler sahaya çıkamıyor
Habere Git

Hadziahmetovic'in bu sezonki performansı

8 Mart 1997 doğumlu Amir Hadziahmetovic, bu sezon Konyaspor forması ile 23 karşılaşma görev aldı. 25 yaşındaki önlibero 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Hadziahmetovic 2 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler