Beşiktaş Başkan adayı Hasan Arat'tan seçim açıklaması! İşte diğer adaylar...

23.10.2023 - 18:53 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 23:42

Beşiktaş'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. Kartal'da başkan adaylığını açıklayan Hasan Arat'tan açıklama geldi.

Beşiktaş Başkan adayı Hasan Arat'tan seçim açıklaması! İşte diğer adaylar...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. Siyah-Beyazlı takımda daha önce başkanlığa adaylığını açıklayan Hasan Arat, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Hasan Arat: "Biz hazırız"

Seçim tarihinin belli olmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama daha yapan Arat şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Beşiktaşlılar,

Bu seçim olağan değil, olağanüstü bir seçimdir. 

"Aslolan hayattır, hayat da Beşiktaş" diyenlerin seçimidir.

Armamıza gönül vermiş, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki Beşiktaşlılara daha önce söylediğimiz gibi, biz hazırız.

Çıktığımız yol, artık tüm Beşiktaşlıların yoludur."

Seçim tarihi netleşti

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir. 

Beşiktaş'ta seçim 17 Aralık'ta

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır. Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir" ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş'ta diğer başkan adayları

Beşiktaş’ta 17 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağı henüz açıklanmadı. Adaylığını açıklayan Hasan Arat'ın dışında Tevfik Yamantürk ve Emre Kocadağ'ın da ismi başkanlık adayları arasında geçiyor.

Fuat Çimen, Hasan Arat'ı destekleyecek

Son seçimde Ahmet Nur Çebi'ye karşı aday olan Fuat Çimen, olağanüstü seçimde Hasan Arat'ı destekleyeceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çimen, "Beşiktaş büyük yol ayrımında. Bu konuda 23 yıllık Beşiktaşı imha düzenine nokta koymanın iki yolu var. 

- Muhalefet blokunu tarihe bir bölen ve muhalif bloka seçim kaybettirecek olarak çıkmadan, aylar önce cesaretle “ben adayım” diye tavrını koyan Sn. Hasan Arat’a amasız fakatsız destek vermek.

- Ölüm gibi bir sebep yoksa sedyede bile olsa seçim günü oy kullanmaya gelerek Beşiktaşa sahip çıkmak.

Son seçimli kongrede arkadaşlarıyla cesaret gösterip Beşiktaş Başkan Adayı olan ve sandığa gidince 23 yıllık oyunu bozmak adına, atacak sadece bir oyu olan, önce şanlı Beşiktaş'ın taraftarı sonra 25 yıllık genel kurul üyesi Fuat Çimen olarak tarafım Beşiktaş, oyum #BuYolBeşiktaşlılarınYolu diyen Sn. Hasan Arat’a" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler