Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan açıklama! Kagawa...

22.02.2019 - 08:13 | Son Güncellenme: 22.02.2019 - 11:13

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan açıklama! Kagawa...

Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminin son gününde Alman ekibi Borussia Dortmund’dan kiraladığı Shinji Kagawa, geldiği günden beri en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Kagawa Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Beşiktaş Japon futbolcunun geleceğiyle ilgili ne düşünüyor? İşte bu soruların yanıtını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman verdi.

Japon medyası Kagawa'nın peşinden ayrılmıyor

Japon medyası, Antalyaspor maçında attığı 2 golle Beşiktaş kariyerine iyi bir başlangıç yapan Kagawa’yı yakından takip ediyor.

Fikret Orman'dan Kagawa açıklaması geldi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Orman: "Bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum"

Nikkei Gazetesi’ne bir röportaj veren Orman, “En başta satın alma opsiyonu anlaşmada yer alıyordu. Fakat Borussia Dortmund bunun sözleşmeden çıkarılmasını talep etti. ‘Kagawa orada kalmak isterse size yardımcı olacağız” dediler. Aramızda bir centilmenlik anlaşması var. Kagawa İstanbul ve kulüp ortamını beğenirse büyük bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş sezon sonunda orta yol bulmak istiyor

Öte yandan Orman sezon sonunda bir orta yol bulmak istediklerini de vurguladı.

Fikret Orman: "Japonya'ya gitmeyi düşünüyoruz"

Beşiktaş’ın 1 numaralı ismi, ”Sezon sonunda mutlaka bir orta yol bulunur diye düşünüyorum. Beşiktaş’ın şimdiden Japonya’da ciddi bir taraftar kitlesi oluşmaya başladı. Kamp yapmak ve dostluk maçları gerçekleştirmek için bu yaz Japonya’ya gitmeyi düşünüyoruz.” diye konuştu. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler