Beşiktaş, Bruno Mantins Indi için kiralama teklifinde bulundu

27.07.2019 - 11:38 | Son Güncellenme: 27.07.2019 - 08:38

Stoper arayışını dört koldan sürdüren Beşiktaş, Stoke City formasını giyen Hollandalı yıldız Bruno Mantins Indi için kiralama teklifi yaptı!

Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Tyler Boyd ve Douglas’ı renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, stoper transferine yoğunlaştı. Abdullah Avcı’nın sol ayaklı stoper ısrarı sonrası Siyah-Beyazlılar gözünü Stoke City’nin tecrübeli ismi Bruno Martins İndi’ye dikti.

Yeni sezonda İngiltere Championship’te forma giymek istemeyen İndi’nin kiralanması konusunda son aşamaya gelindi. Sol bekte de görev yapabilen 27 yaşındaki Hollandalıya 1.5 milyon euro garanti ücret verildi.

Futbol Direktörü Ali Naibi bu transferle bizzat ilgileniyor. Kısa süre içinde bu transferin netleşmesi bekleniyor. Martins İndi, geçtiğimiz sezon 41 resmi maçta 1 gol kaydetti.

Alternatif belli

Beşiktaş’ın savunma bölgesi için diğer alternatifi yse bonservisi Meksika ekibi Tigreste bulunan Timothee Kolodziejczak. Bu konuda görüşmeler devam ediyor. İndi’nin durumuna göre girişimlere hız verilecek. Siyah-Beyazlılar iki oyuncudan birini kadroya katarak stoper mevkisini güçlendirmek istiyorlar. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler