Transfer Haberleri | Beşiktaş ile Burnley Weghorst için anlaştı

06.06.2022 - 15:30 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 17:09

Beşiktaş, Wout Weghorst için kulübü Burnley ile anlaşma sağladı. Transfer için son kararı Hollandalı golcü verecek ve kabul ettiği anda Kap açıklaması gelecek.

Transfer Haberleri | Beşiktaş ile Burnley Weghorst için anlaştı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, ofans hattını güçlendirmek için harekete geçti. Birçok yıldızla görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlılarda gündeme gelen son isim Premier Lig'e veda eden Burnley'den oldu.

Weghorst kabul ettiği anda Kap gelecek

Siyah-Beyazlılar, Burnley'in Premier Lig'den Championship'e düşmesinin ardından takımdan ayrılma kararı alan Hollandalı forveti Wout Weghorst'u kadrosuna katmak üzere. A Spor'un haberine göre Beşiktaş'ın Burnley kulübüyle anlaştığını ve Wout Weghorst'un kabul ettiği anda Kap açıklamasının geleceği iddia ediliyor.

Weghorst, transfer görüşmelerini doğrulamıştı

Öte yandan Hollandalı oyuncu geçtiğimiz günlerde geleceği hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Hollanda basınına konuşan 29 yaşındaki santrfor, "Championship'te oynamayacağım konusunda Burnley ile daha önceden anlaşmıştık. Ancak kulüp kısa sürede Premier Lig'e dönmek istediği için beni takımda tutmak istiyor" dedi. Wout Weghorst sözlerini, "Gelecek sezonki Dünya Kupası'nda yer alabilmem için göz önünde olmam ve yüksek performans gösterebilmem önemli" ifadeleriyle sürdürdü.

 

Türkiye'den kendisine ilgi olduğunu doğrulayan Hollandalı yıldız, "Medyada çıkan her habere inanmamalısınız ama Türkiye, İngiltere ve Almanya'dan ilgi olduğu doğru. Öncelikle milli takıma odaklanacağım, daha sonra Burnley ile karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ikinci bomba! Stoperin ardından golcü de tamam...
Habere Git

Wout Weghorst'un performansı

Burnley ile 2025 yılına dek sözleşmesi bulunan Weghorst, geçtiğimiz sezon 44 maçta forma giydi ve 9 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler