Beşiktaş'tan Salih Uçan Galatasaray derbisinde yok

18.10.2023 - 10:24 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 10:34

Son dakika haberleri | Beşiktaş'ın orta sahası Salih Uçan, sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'tan Salih Uçan Galatasaray derbisinde yok

Yaz transfer dönemini rakiplerine göre sessiz geçiren Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de aldığı puan kayıplarıyla geride kaldı. Ligin 9'uncu haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar'ın eksikleri dikkat çekti.

Salih Uçan'dan kötü haber

8'inci haftada 2-0 kazanılan İstanbulspor maçında 11 başlayan ve ilk golde Aboubakar'a asisti yapan isim olan Salih Uçan, 72'inci dakikada sakatlanarak yerini Demir Ege Tıknaz'a bırakmıştı. Tecrübeli futbolcu milli arada tedavi gördü.

Derbide oynayamayacak

Sabah'ta yer alan habere göre adale sakatlığı sebebiyle tedavisi süren Salih Uçan ağrılarının devam etmesi sebebiyle takımla çalışmalara katılamadı. Salih Uçan, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Aboubakar görüşme odasına!
Habere Git

Beşiktaş'ın eksikleri

Galatasaray karşısında zorlu bir sınava çıkacak olan Beşiktaş'ta eksikler dikkat çekti. Uzun süreli sakatlığı bulunan Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın yanı sıra Arthur Masuaku, Eric Bailly ve Salih Uçan Siyah-Beyazlılar'da forma giyemeyecek isimler.

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçının 21 Ekim Cumartesi günü, saat 19.00'da başlaması planlandı. Mücadele Rams Park'ta oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler