Beşiktaş, Djiku’yu neden istemedi?

02.10.2023 - 17:21 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 17:25

Fenerbahçe’nin yeni transferi Alexander Djiku’yu Beşiktaş’ın yaz transfer döneminde Fenerbahçe anlaşmadan önce getirmek istediği iddia edildi. Detaylar…

Beşiktaş, Djiku’yu neden istemedi?

AJANSSPOR HABER

Sports Digitale’in haberine göre Beşiktaş, Djiku’yu ile Fenerbahçe anlaşmadan önce getirmek istiyordu. Peki Beşiktaş, neden Djiku ile sözleşme imzalamadı ve yerine kimi transfer etti?

“Beşiktaş, anlaşma sağlamıştı”

Tivibu Spor’daki bir yayında Sports Digitale muhabiri Sercan Dikme, “Beşiktaş, isteseydi Alexander Djiku'yu alırdı. Anlaşma sağlanmıştı, teknik heyet tarafından tercih edilmedi.” iddiasında bulundu.

Beşiktaş Djiku’yu istemedi, kimi aldı?

Habere göre Beşiktaş teknik heyeti, Djiku’yu anlaşmasına rağmen transfer etmedi. Kara Kartal, savunma hattına Daniel Amartey’i istediği için Djiku transferinden vazgeçti.

Hangisi şu an daha formda?

Fenerbahçe’nin stoperi durumunda olan 29 yaşındaki Alexander Djiku, geçen sezon Strasbourg ile 31 maça çıktı ve 1 gol 2 asistlik bir performans sergiledi. Djiku, çubuklu forma ile ise bu sezon 12 maça çıktı. Ganalı futbolcu bu 12 maçta 1 gole imza attı. 

Beşiktaş’ın Djiku’dan vazgeçip transfer ettiği Daniel Amartey ise Leicester City formasıyla geçen sezon 24 maça çıktı. Amartey, Beşiktaş’a transfer olduktan sonra ise 8 maçta forma giydi ve 1 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler