Beşiktaş, Dortmund maçı öncesi 3 fire verdi!

11.09.2021 - 20:24 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 12:47

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor maçında Vida, Alex Teixeira ve Nkoudou sakatlanarak çıktı. Üç as futbolcunun durumu Borussia Dortmund maçı öncesi korkuttu.

Beşiktaş, Dortmund maçı öncesi 3 fire verdi!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta Borussia Dortmund ile oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi tedirgin eden gelişmeler yaşandı. Önce siyah-beyazlıların başarılı stoperi Domagoj Vida sakatlandı.

Yerini Welinton'a bıraktı

Hırvat futbolcu maçın 20. dakikasında sakatlığı nedeniyle kenara geldi ve oyuna devam edemedi. Vida'nın yerine mücadeleye kulübede başlayan Welinton dahil oldu.

Savunmada Vida-Necip ikilisi başladı

Domagoj Vida'nın kesin durumu çekilecek MR'ının ardından belli olacak. Öte yandan Sergen Yalçın bu karşılaşmanın ilk 11'inde savunmada Necip Uysal'a görev verdi. Welinton'u dinlendirmek isteyen siyah-beyazlı teknik adamın bu planı Vida'nn sakatlığıyla suya düştü. 

Alex Teixeira da sakatlandı  

Öte yandan Beşiktaş'taki ilk müsabakasına Fatih Karagümrük maçıyla çıkan ve attığı tek golle takımına 3 puan kazandıran Alex Teixeira sakatlanmış ve milli takım arasında tedavi görmüştü. Bir süre antrenmanlara çıkamayan Brezilyalı futbolcu, Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11'de maça başladı.

Sergen Yalçın: Alex oynamak istedi

Ancak Teixeira da sakatlığı nüksedince oyuna devam edemedi ve 43. dakikada yerini Can Bozdoğan'a bıraktı. Teknik direktör Sergen Yalçın maçtan önce yaptığı açıklamada, Teixeira'nın oynamak istediğini söyledi.

Son kurban Nkoudou

Beşiktaş'ta Vida ve Alex Teixeira'nın ardından Kevin Nkoudou da sakatlanarak oyundan çıktı. Fransız futbolcu da maç adevam edemeyerek 69. dakikada kenara geldi.

Beşiktaş'ın sakatlarından ilk haber

Ajansspor'un edindiği bilgilere göre Malatyaspor maçında sakatlanıp oyunu terk eden Alex Teixieira' nın yarın MR ı çekilecek. Öte yandan şu an ki görüntüde Alex'in hafta içi Dortmund maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. Diğer sakat Vida'nın ise ayak tarak kemiğine darbe aldığı ancak çok ciddi bir durumunun olmadığı belirtildi. 

Senin için hazırladığımız haberler