Beşiktaş günü çift idmanla tamamladı | Süper Lig Haberleri

25.11.2022 - 17:37 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 17:55

2022 FIFA Dünya Kupası için lige verilen arada 9 gün izin yapan ve dün akşam toplanan Şenol Güneş yönetimdeki Beşiktaş, bugün çift idman yaptı. İşte detaylar

Beşiktaş günü çift idmanla tamamladı | Süper Lig Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Dünya Kupası arasının ardından seri yakalayarak zirve yarışında iddialı konuma gelmek isteyen Beşiktaş, Süper Lig'e odaklandı.

Beşiktaş'ta 8 eksik

Spor Toto Süper Lig'e verilen aranın ardından dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanarak ilk idmanını yapan Beşiktaş, bugünü ise çift antrenmanla tamamladı. 

Beşiktaş'ta Weghorst, Saiss, N'Koudou ve Atiba'nın Dünya Kupası'nda yer aldıkları, Ghezzal sakatlığı, Masuaku, Welinton ve Josef de izinli oldukları için antrenmanda yer almadı.

Sabah salonda başlayan ve daha sonra sahada süren idmanda kondisyon ve taktik çalışan futbolcular, akşam ise testten geçti. İlk 15 dakikası basına açık olarak yapılan idman öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketlerini ardından ise basına kapalı bölümde oyunculara test yapıldı.

Beşiktaş hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

Beşiktaş'ın programı açıklandı

Beşiktaş’ın İstanbul ve Antalya’da oynayacağı hazırlık maçlarının programı netlik kazandı. Siyah-beyazlı takım, 29 Kasım Salı günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta İstanbulspor’la karşılaşacak. Kartal, 2 Aralık Cuma günü ise saat 19.00’da Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. 5-18 Aralık tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak olan Beşiktaş, 8 Aralık Perşembe günü Charleroi ile 11 Aralık Pazar günü ise Westerlo ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler