Beşiktaş, Eski Galatasaraylı Halil Devrisoglu'nu Transfer Ediyor

07.07.2023 - 20:35 | Son Güncellenme: 07.07.2023 - 20:43

Son dakika transfer haberleri: Süper Lig ekibi Beşiktaş bir dönem Galatasaray forması giyen Hali Devrisoglu'nu transfer etmek için girişimlere başladı. İşte merak edilenler....

Beşiktaş, Eski Galatasaraylı Halil Devrisoglu'nu Transfer Ediyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda bir dönem Galatasaray forması giyen Halil Devrisoglu transferi için kulübü ile anlaşma sağladı. 

Beşiktaş, Brentford ile anlaştı

TRT Spor'da yer alan habere göre, Beşiktaş, Halil Dervişoğlu'nun transferi için kulübü Brentford ile anlaşmaya vardı. Ayrıca haberin detaylarında yer alan bilgiye göre ise Transferin önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniliyor.

Sözleşmesi sona erecek

Gelecek sezon Brentford ile sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu, geçen sezon Burnley'de kiralık olarak forma giymişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transfere doymuyor! Bir oyuncu daha imza attı...
Habere Git

"Şenol Güneş isterse akan su durur"

Geçtiğimiz günlerde Fanatik'te yer alan habere göre, ilk temasların ardından Trabzonlu olan Dervişoğlu'nun ailesi, Siyah-Beyazlı yönetime, "Şenol Güneş isterse akan sular durur" dedi.

Galatasaray ilgilendi 

2021-2022 sezonu sonunda Galatasaray'dan ikinci kiralık döneminin sona ermesiyle ayrılan Halil'in bonservisini almak için Cim Bom da o dönem yoğun bir mesai harcamıştı. Fakat bu transfer gerçekleşmemiş ve Milli oyuncu da İngiltere'ye geri dönmüştü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, kalecisini Karagümrük'e kiraladı
Habere Git

Halil Devrisoglu istatistikleri

Geçen sezonu kiralık olarak Burnley'de görev yapan 23 yaşındaki forvet, takımıyla Premier Lig'e çıkma sevinci yaşasa da sadece 8 maçta forma giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Halil, Galatasaray'da süre aldığı 1.5 sezonda da 45 maça çıkmıştı ve 8 gol, 3 asistle oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler