Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray WhatsApp'a Yanlış Kişiyi Aldı!

13.11.2022 - 14:42 | Son Güncellenme: 13.11.2022 - 23:11

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Divan Başkanları WhatsApp grubuna yanlış kişi alındı! Tevfik Yamantürk, itirafçı fake başkanı yine de yemeğe aldı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray WhatsApp'a Yanlış Kişiyi Aldı!

AJANSSPOR HABER

İçlerinde Süper Lig'den Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Bursaspor kulüplerinin divan kurulu başkanlarının bulunduğu WhatsApp grubuna 'fake başkan' da girdi. Bu ilginç olay söz konusu kişinin yaptığı itirafla ortaya çıktı. Olayın kahramanı iş insanı Ali Hazır, Aziz Nesin öykülerini aratmayan olayı Twitter hesabından ifşa etti. Hazır, 10 ay boyunca Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan kulüplerin divan başkanlarının kurduğu Whatsapp grubunda yer aldığını açıkladı. 

Ali Hazır, Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma şu sözlerle başladı: "Ben Ali Hazır. Şimdi size 1 yıl önce yanlışlıkla dahil edildiğim Şampiyon Kulupler Divan Başkanları Whatsapp grubunun hikayesini anlatacağım."

"Başta arkadaşlarımın açtığı geyik bir grup sandım"

Hazır, "Ocak 2022'de Divan Başkanları isimli Whatsapp grubuna alındım. Başta arkadaşlarımın açtığı geyik bir grup sandım. Ama katılımcıların konuşma tarzını görünce arkadaşlarımın çok üzerinde bir beyefendilik seviyesi olduğunu fark ettim." ifadelerini kullandı.

"Ben olsam bunu konuşurdum dediğim hiçbir şeyi konuşmuyorlardı"

Açıklamasına devam eden Hazır, "Evet, şampiyon kulüplerin divan başkanlarıyla aynı gruptaydım. Ama hiçbir şey yazamıyordum. Ne Trabzon'un 38 yıl sonra gelen şampiyonluğunu kutlayabildim ne de beni çıldırtan hakem hatalarını yazabildim. Ben olsam bunu konuşurdum dediğim hiçbir şeyi konuşmuyorlardı." dedi.

"10 ay hiç konuşmadım"

Ali Hazır, "Bir süre gruptan ayrılmayıp kendimi Divan Başkanı gibi hissetmek istedim. Zaman zaman durumu açıklamayı düşünsem de, arkadaşlarımla yaptığım istişareler sonrası, yazacağım ilk cümleden sonra gruptan atılacağımı düşündük ve sessizce izleme kararı aldık. 10 ay hiç konuşmadım" açıklamasını yaptı.

"Daha fazla sessiz kalamazdım"

Gruptaki paylaşımları anlatan Ali Hazır, "Bu 10 aylık sürede seçim tebrikleri, özel gün dilekleri paylasıldı. 13 Ekim'de BJK Divan Başkanı Sn. Tevfik Yamantürk gruptaki tüm divan başkanlarını Vodafone Arena'ya yemeğe davet etti. Artık ilk kez bir ortamda fiziksel olarak bulunmam gerekiyordu. Daha fazla sessiz kalamazdım." dedi.

"Kendimi tanıtan bir yazı yazdım"

Yemek davetinin ardından itirafta bulunduğunu açıklayan Hazır, şunları yazdı: "Üstelik ben konuşmazsam yerine yanlışlıkla alındığım divan başkanının da toplantıdan haberi olmayacaktı. Bu arada acaba hangi kulübün divan başkanıydım ben? Gruba durumu anlatan ve kendimi tanıtan bir yazı yazdım. Yemeğe katılmak istedigimi de mizahi bir dil ile belirttim."

"5 dk sonra telefonum çaldı"

Hazır, "5 dk sonra telefonum çaldı. Kayıtlı olmayan numarayı açtım ve hayatımda karşılaştığım en mütevazi insan olan Sn. Tevfik Yamantürk ile tanıştım. Paylaştığım mesajla cok eğlenmiş ve tanışmak için aramıştı. Vodafone Park'ta beni de ağırlamak istediğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Aykutalp Derkan'dan imzalı forma istedi

Ali Hazır, "Havalara uçtum. Başkanım birkaç gün sonra arayıp takımımı sordu. Zor da olsa Galatasaray dedim. O zaman Aykutalp Derkan Başkanımızdan senin için tüm takım imzalı bir forma rica edelim dedi. Tevfik Başkan hikayenin başrolünü elden bırakmıyordu." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe için tesadüfün böylesi! Aynı renk, aynı hakem
Habere Git

"Aykutalp Derkan Başkanım aradı"

Hazır, paylaşımının devamında "Birkaç gün sonra Aykutalp Derkan Başkanım aradı. Bedenimi ve hangi forma numarasını istedigimi sordu. İmzalar daha büyük görünsün diye XL dedim. Ve artık beklenen gün gelmişti. 11 Kasım'da sağ yanım Gökhan Altun ile İstanbul'da bulustuk." dedi.

"Tüm takım imzalı Beşiktaş ve Galatasaray formalarını takdim ettiler"

Ali Hazır, "Başkanlarla keyifli bir sohbet edip bilmeyenlere hikayemizi anlattık. Daha sonra tüm takım imzalı BJK ve GS formalarını takdim ettiler. Bu harika fırsatı bana sunan, hikayenin baş kahramanı Tevfik Yamantürk Başkanıma, tüm divan başkanlarımıza teşekkür ettim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler