Beşiktaş, Galatasaray'ın gözdesini gündemine aldı! Temas başladı

11.03.2024 - 10:11 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 10:19

Beşiktaş, Sparta Prag'ın Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray maçlarında harika bir performans ortaya koyan Angelo Preciado'yu transfer etmek için çalışmalara başladı. Detaylar...

Beşiktaş, Galatasaray'ın gözdesini gündemine aldı! Temas başladı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, sezon başında Genk'ten Sparta Prag'a gelen ve Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray maçlarında harika bir performans ortaya koyan 26 yaşındaki oyuncu için ilk temas kurulduğu iddia edildi. Kartal, yıldız oyuncuyu transfer etmek istiyor.

Svensson ve Onur Bulut mutlu etmedi

Devre arasında Rosier'i kiralık olarak gönderen Beşiktaş, yerine ise Adana Demir'den ayrılan Jonas Svensson'u kadrosuna katmıştı. Ancak ne Norveçli oyuncudan ne de Onur Bulut'tan istediği verimi alamayan siyah-beyazlılar, yeni sezonda bu bölgeye takviye yapma kararı aldı.

İlk temas kuruldu

Sabah Gazetesi'nde yer alan bilgilere göre; Siyah-Beyazlı kulübün Çekya ekibinden 26 yaşındaki sağ bek için bilgi talep etti. Onur'u yedek olarak takımda tutmak isteyen Kartal, Svensson'la ve Rosier'le vedalaşacak. Preciado için de tüm imkanlar seferber edilecek.

İstanbul'da 1 gol 1 asist yapmıştı

Sparta Prag'ın 26 yaşındaki sağ beki Angelo Preciado, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray maçlarında temsilcimize karşı dikkat çeken bir performans ortaya koymuştu. İstanbul'da oynanan ilk maçta 1 gol, 1 asist yaparak iyi bir performans ortaya koyan Angelo Preciado, rövanş maçında da gol perdesini açan isim olmuştu.

Genk'ten transfer edildi

Sparta Prag, Angelo Preciado'yu 2023-24 sezonu öncesi 2 milyon euro karşılığında Genk'ten transfer etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler