Beşiktaş, Ajax'tan Steven Berghuis'i Transfer Etmek İstiyor

02.08.2023 - 08:18 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 08:59

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Beşiktaş, Ajax'ın orta saha oyuncusu Steven Berghuis'i transfer etmek için hamle yapacağı iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş, Ajax'tan Steven Berghuis'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde yeni sezonun çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transfer için orta sahaya hamle yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, orta saha için Ajax'ın 31 yaşındaki oyuncusu Steven Berghuis'i gündemine aldığı iddia edildi. Detaylar...

Taraftarı yumrukladı

Geçen sezon Hollanda Lig'de deplasmanda Twente'ye 3-1 kaybeden Aiax'ta Steven Berghuis, maç çıkışı takım arkadaşına ırkçı hakarette bulunan bir taraftarı yumrukladı. Bunun üzerine Ajax cephesinden de sert tepkiler alan Berghuis'in takımdan ayrılması da gündeme geldi.

Beşiktaş devreye girdi

Fanatik'te yer alan habere göre, Hollanda ekibi Ajax ile ipleri yavaş yavaş koparmaya hazırlanan Steven Berghuis için Beşiktaş'ın devrede olduğu iddia edildi. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli orta sahayı bonservis ödemeden transfer etmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Galatasaray'a 1 numara savaşı!
Habere Git

Menajerlere yetki verdil

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre, Beşiktaş Berghuis'i kadrosuna katmak için Hollanda futboluna yakın menajerlere tam yetki verdi. Maliyet araştırmasına giden Kartal, tecrübeli oyuncunun Ajax’la resmi olarak kontratını feshetmesi durumunda hiç vakit kaybetmeden transfer teklifini ileteceği iddia edildi.

Ghezzal’ın yerine gelecek

Olası bir Berghuis transferine şimdiden tam not veren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş; sakatlık kâbusu yaşayan Ghezzal’ın yerinde Hollandalı yıldızı kullanmanın planlarını yapıyor. 

Alternatifleri hazır

Siyah-Beyazlı yönetim, Steven Berghuis transferi gerçekleşmezse, yine o seviyede kaliteli bir yıldızı mutlaka kadroya katmanın hesapları içerisinde olduğu iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler