Beşiktaş idmana çıktı, gözler onu aradı ama bulamadı!

06.05.2021 - 12:40 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 13:09

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi için mesai sürüyor. Aboubakar için ve Nkoudou'nun oynamama ihtimali sonrası kimin şans bulacağı merak konusu oldu. İşte Aboubakar ve Larin'in yerine oynama ihtimali olan isimler ve gelişmeler...

Beşiktaş idmana çıktı, gözler onu aradı ama bulamadı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinde oynayıp oynamayacağı merak edilen Vincent Aboubakar için umutlar giderek azalıyor. Salı ve dün yapılan idmanlarda takımla birlikte çalışmalara katılmayan Kamerunlu golcü için gözler bugüne çevrilmişti. Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde bugün 12.00'de Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam etti.

Yarınki idman son şans

Gözler idmana çıkan takım içinde Aboubakar'ı aradı. Ancak; 29 yaşındaki yıldız golcü bugün de takımla çalışmaya çıkmadı. Kamerunlu futbolcunun dışında Kevin N'Koudou da çalışmaya katılmadı. İki oyuncu yarınki son antrenmana da çıkmazsa Türk Telekom Stadı'nda cumartesi günü oynanacak kritik Galatasaray derbisi kadrosuna alınmayacak.

Onlar yoksa Larin-Töre

Sivasspor deplasmanında bir daha sakatlanan Aboubakar, kritik maç trafiğinde takımı yalnız bırakmak zorunda kaldı. Onun yokluğunda N'Koudou attığı goller ve oynadığı futbolla takıma büyük katkı sağladı.

Ancak şimdi Sergen Yalçın her ikisinden de mahrum durumda. Bu ikilinin yokluğunda Sergen Yalçın'ın derbiye Cyle Larin-Gökhan Töre ikilisiyle çıkması bekleniyor.

4 oyuncunun Süper Lig performansı

▶ Vincent Aboubakar -  26 maç - 15 gol - 5 asist 
▶ Cyle Larin               -  35 maç - 19 gol - 4 asist 
▶ Kevin Nkoudou       -  34 maç -  8 gol - 4 asist
▶ Gökhan Töre           - 18 maç -  3 gol - 1 asist 

Senin için hazırladığımız haberler