Beşiktaş ile yollarını ayıran Adem Ljajic, Karagümrük'e transfer oldu

02.09.2021 - 23:23 | Son Güncellenme: 02.09.2021 - 23:42

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve bugün sözleşmesi feshedilen Adem Ljajic, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük iile anlaştı.

Beşiktaş ile yollarını ayıran Adem Ljajic, Karagümrük'e transfer oldu

AJANSSPOR -  HABER

Beşiktaş, transferde artık son günlere girilirken Ljajic konusunu da artık çözüme kavuştu. Sırp futbolcu Ljajic, Beşiktaş ile sözleşmesini feshederek, Fatih Karagümrük takımıyla anlaştı.

Miralem Pjanic'i kadrosuna katan Beşiktaş, yabancı sınırında boşluk oluşturmak için Adem Ljajic'in maaşının bir kısmını öeyerek, sözleşmesini feshetti.

Menajeri İstanbul'a gelmişti

Adem Ljajic'in menajeri, Beşiktaş kulübüyle sözleşme feshini görüşmek üzere bugün İstanbul'a gelmişti.

PAOK'da istemişti ama...

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek olan Adem Ljajic'i son olarak Yunan kulübü PAOK istemişti. Beşiktaş'tan 3.3 milyon Euro kazandığı belirtilen Adem Ljajic için 1.3 milyon Euro'luk bir maaş ödemesi gerçeklteştirme teklifinde bulunan Paok, kalan 2 milyon Euro'luk kısmın Beşiktaş tarafından karşılanmasını önermiş ancak siyah beyazlı ekip tarafından kabul edilmemişti.

Adem Ljajic'in kariyeri

Beşiktaş kariyeri boyunca çıktığı 85 müsabakada 18 gol 26 asist üreten ve kariyerinde Partizan, Fiorentina, Roma, Inter ve Torino formaları da giyen 29 yaşındaki Sırp yıldız Ljajic, 2018'de Torino'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelmiş 2019'da ise 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadroya katılmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler