Beşiktaş'a Lyon'dan transfer! İmzaya kaldı!

14.06.2018 - 09:26 | Son Güncellenme: 14.06.2018 - 12:26

Beşiktaş'ın, Lyon forması giyen Rafael ile transferde anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Beşiktaş'a Lyon'dan transfer! İmzaya kaldı!

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş,  ilk transferini gerçekleştirmeye çok yaklaştı.

Beşiktaş, Lyon ile görüştü

Bir süredir sağ bek arayışlarında Lyon'da forma giyen Rafael için görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim Fransız kulübü ile el sıkışmaya yakın.

2.5 milyon Euro karşılığında uzlaşma olduğu öne sürüldü

1 haftadır süren görüşmelerin ardından iki kulübün 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında uzlaşma sağladığı öne sürüldü.

Rafael'e 3 yıllık sözleşme önerisi

3 yıllık sözleşme yapılacak Anlaşma detayları sonuca bağlanır bağlanmaz bu transfer açıklanacak. 27 yaşındaki Brezilyalı sağ bek de Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Rafael ile yönetimin 3 yıllık sözleşme konusunda da anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaşlı eski futbolcu Marcelo'nun transferde etkisi var

Marcelo'nun da payı büyük Rafael'in Siyah- Beyazlı ekibi tercih etmesindeki diğer nedenin de Lyon'da oynayan eski Beşiktaşlı Marcelo olduğu belirlendi. Marcelo'nun Rafael'e, "Mutlaka git. Beşiktaş büyük bir kulüp" dediği ortaya çıktı.

Rafael'in kariyerinden notlar

7 sezon M.United'da oynadı Kariyerine Brezilya'nın Fluminense takımında başlayan Rafael, 2008-2015 yılları arasında M.United forması giydi. 2015'te Lyon'a transfer olan Brezilyalı sağ bek son 3 sezondur Lyon'da oynuyor. Rafael 2 kez de Brezilya Milli Takımı'nda forma giydi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler