Beşiktaş indirim bekliyor!

17.06.2019 - 14:11 | Son Güncellenme: 17.06.2019 - 11:12

Kadroya kanat takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'ta gündemdeki en sıcak isimlerden bir tanesi Andre Schürrle. 2. Başkan Serdal Adalı'nın oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptığı kaydedildi. 

Beşiktaş, transferde kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Geçen günlerde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne giden menajer Ersin Akan ile siyah-beyazlı yönetim arasında Andre Schürrle zirvesi yapıldığı ortaya çıktı. Futboldan tek sorumlu olarak ilan edilen Başkan Vekili Serdal Adalı, görüşmeleri yürütüyor. Dortmund, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Fulham'da küme düşen 28 yaşındaki Alman futbolcuyu takımda tutmayacak.

Abdullah Avcı'nın istediği özelliklere sahip!

Kendisine kulüp arayan Schürrle'nin Türkiye'deki temsilcisi Ersin Akan, Adalı'yla şartları konuştu. Dortmund'un 1 milyon Euro kiralama bedeli talep ettiği Alman futbolcunun ise 2.5 milyon Euro senelik maaş istediği öğrenildi. Siyah-beyazlılar, maaş konusunda indirim yapmak için pazarlıklarını sürdürecek. Sağ ve sol kanatta forma giyen Alman milli yıldız, Teknik Direktör Avcı'nın da çok istediği özelliklere sahip… (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler