Marsilya, Beşiktaş kalecisi Ersin'e kanca attı

19.03.2021 - 14:14 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 14:19

Beşiktaş haberleri… Fransız basını Marsilya’da başkanlığa seçilen Pablo Longoria’nın, Steve Mandanda'nın yerine Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istediğini duyurdu. İşte detaylar…

Marsilya, Beşiktaş kalecisi Ersin'e kanca attı

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon Beşiktaş’ta gösterdiği performansla takımının şampiyonluk yolundaki önemli kozlarından biri haline gelen Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin yakın takibinde. Daha önce adı Lyon ile geçen genç kaleci için yine Fransa’dan bir iddia gündeme geldi. 

Fransız basınının gündeminden düşmüyor

Olympique Marsilya'da başkanlık görevine gelen Pablo Longoria, 36 yaşına gelen Steve Mandanda'nın yerine Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nu gözüne kestirdi. BuzzSport.fr, Sport.fr ve topmercato.com gibi internet sitelerinde yer alan habere göre, Fransız kulübü transfer atağına hazırlanıyor.

Henüz 20 yaşında olması büyük avantaj

En başta bir kaleci transferi yapmak isteyen Marsilya’da yeni başkanın mevcut file bekçisi Steve Mandanda’ya sıcak bakmadığı belirtildi. Longoria'nın Beşiktaş'ın 20 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu'nu geleceğe dönük potansiyelinden dolayı kadroya katmak istediği vurgulandı.

 

Fransızların ayrıca başarılı file bekçisini bu hafta oynayacağı Fenerbahçe derbisinde de izleteceği duyuruldu. 

10 maçta kalesini kapattı

Bu sezon Beşiktaş kalesinde istikrarlı bir grafik çizen Ersin Destanoğlu, Süper Lig’de 23, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi ön elemesinde de 1’er maç forma giydi. Bu karşılaşmalarda 24 gol yiyen Ersin, 10 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler