Beşiktaş - Kayserispor zirvesi! Mensah kararı çıktı...

08.06.2021 - 15:03 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 15:04

Beşiktaş ile Kayserispor, Bernard Mensah'ın transferi hakkında görüşme yaptı. Mensah, gelecek sezon Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte gelişmeler...

Beşiktaş - Kayserispor zirvesi! Mensah kararı çıktı...

AJANSSPOR-HABER 

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Bernard Mensah ile ilgili karar verildi. Mensah, yeni sezonda Beşiktaş’ta kalacak mı? Detaylar haberde… 

Uzun uğraşlar sonucunda transfer edildi

Geçen sezon Beşiktaş uzun süren uğraşların ardından Bernard Mensah’ı transfer etmişti. Siyah-beyazlılar, futbolcunun performansından memnun kalmadı. 

Beşiktaş, Mensah’ı gelecek sezon düşünmüyor

Fanatik’in haberine göre; Kayserispor ile Beşiktaş arasında bir görüşme yapıldı. Kayserispor yönetimi, Mensah’ı satın alıp almayacaklarını sordu. Beşiktaş ise olumsuz düşüncelerini paylaştı. 

Mensah’ın performansı 

Beşiktaş’ın şampiyon kadrosunda Mensah toplam 15 maçta ilk 11’de oynadı ve 1670 dakika süre aldı. Futbolcu, 4 gol atıp 1 de asist yaptı. 

Maliyeti ne kadar? 

Daha önce Galatasaray’ın da gündemine gelen Mensah’ı Beşiktaş transfer etmek isterse 4.5 milyon Euro’yu kasasından çıkarmak zorunda kalacaktı. Futbolcunun ise Beşiktaş’tan 1 milyon 250 bin Euro kazanacağı belirtilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler