Beşiktaş, Larin için gelen teklifi reddetti

17.01.2021 - 10:48 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 10:55

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Fransa Ligi ekiplerinden Nantes, Beşiktaş forması giyen ve bu sezon başarılı bir performans gösteren Cyle Larin için transfer teklifinde bulundu. Siyah-beyazlı takım bu teklifi reddetti. İşte detaylar...

Beşiktaş, Larin için gelen teklifi reddetti

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Fransa Ligi (Ligue 1) takımlarından Nantes'ın Cyle Larin için yaptığı teklifi reddetti.

Skorer'de yer alan habere göre; Beşiktaş'ta bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Cyle Larin transfer döneminin de gözde isimlerinden biri haline geldi.

Nantes da talip oldu

Fransa Ligue 1 takımlarından Dijon'un listesinde yer alan Larin'e aynı ligden Nantes da talip oldu.

Paul Tenorio ile temasa geçildi

Larin'in transferi için 3 milyon Euro transfer bütçesi ayıran Nantes, Kanadalı futbolcunun menajeri Paul Tenorio ile temasa geçti.

Teklif reddedildi

Nantes'ın 3 milyon Euro'luk teklifini Beşiktaş'a ileten menajer Tenorio, siyah-beyazlı kulüpten ret cevabı aldı ve görüşmeler sözleşme aşamasına gelmeden sona erdi.

Bu szon Beşiktaş forması altında fırtına gibi esen Larin'in bonservisi için 7-10 milyon Euro aralığında bir bedel belirleyen Beşiktaş, 25 yaşındaki Kanadalı futbolcunun 2020 Haziran ayında bitecek olan sözleşmesini de 3 yıl daha uzatmayı planlıyor.

Ayrılma düşüncesi yok

Beşiktaş ile 1.6 milyon Euro'luk sözleşmenin altına imza atan ve daha sonra 400 bin Euro maaş indirimi gerçekleştiren Cyle Larin de kısa bir süre önce yaptığı açıklamada kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediğini ve ocak ayında siyah-beyazlı kulüpten ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler