Beşiktaş maçında soru sorulmadı, bu maçta sorulan soruya 'Susayım' dedi

07.01.2021 - 21:37 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 22:12

Son dakika spor haberleri... Alanyaspor'da teknik direktör Çağdaş Atan, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından açıklamalar yaptı. Atan, ''Fenerbahçe'nin bizle kafa kafaya oynamasını beklerdim' dedi ve Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş'ı örnek gösterdi. İşte Çağdaş Atan'ın maç sonu açıklamaları...

Beşiktaş maçında soru sorulmadı, bu maçta sorulan soruya 'Susayım' dedi

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe’ye 2-1 kaybettikleri maçın ardından konuştu.

Atan, ‘Fenerbahçe'nin bizle daha kafa kafaya oynamasını beklerdim’ dedi.

 

Yanlış anlaşılabilirim diye korkuyorum

Kaybetmeyi hak etmediklerini belirten Alanyaspor teknik direktörü, ‘’Şu an ne söyleyeceğimi bulamıyorum. Soyunma odasında da düşündüm. Çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Belki yanlış anlaşılabilirim diye korkuyorum. Fenerbahçe'nin bizimle daha kafa kafaya oynamasını beklerdim. Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray gibi... Topa sahip olduğumuz maçta bunu da kaybettik. Ancak bunu kaybetmeyi hak etmedik. Oyunda hiçbir şey yokken orta yapılan bir top gol oldu. Ondan sonra oyun planları değişiyor. Maçı 0-0 götürüp Fenerbahçe'yi zor duruma düşürmek istiyorduk ama buna imkan verilmedi’’ şeklinde konuştu.

‘Susmam gerekiyor, kendimi zor tutuyorum’ diyen Atan, ‘’Konuşurken yanlış bir şey söylerim diye korkuyorum. Trabzonspor maçında da maçın hakkı beraberlikti dedik, bu maçı kaybetmemeliydik. Maçı çeviremedik. Üzgünüz. Oyuncularımı verdiğimiz görevi yerine getirdikleri için tebrik ederim. Beklemediğimiz bir oyuna karşı kaybettik. Susmam gerekiyor, kendimi zor tutuyorum. Susayım ben’’ ifadelerini kullandı. 

 

Soru sorulmamasına tepki göstermişti, bu defa cevap vermedi

Çağdaş Atan bu sezon 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından basın toplantısında kendisine soru yöneltilmemesine tepki göstermişti. 

Kimsenin konuşmaması üzerine Atan, "Soru yok mu arkadaşlar" diyerek şaşkınlığını gizleyememiş; başını sallayarak basın toplantısından ayrılırken, "Bir daha basına da gerek yok bence" demişti.

Fenerbahçe maçının ardından konuşan genç teknik adam ise sorulan soruya ''Susmam gerekiyor, kendimi zor tutuyorum. Susayım ben'' şeklinde cevap verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler