Beşiktaş Watford'un Forveti Tiago Çukur'la Anlaştı

19.06.2022 - 12:53 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 15:12

Santrfor transferinde Sörloth, Weghorst ve Boupendza gibi isimlerden bir türlü sonuç alamayan Beşiktaş, Watford forması giyen Milli oyuncu Tiago Çukur'la anlaştı.

Beşiktaş Watford'un Forveti Tiago Çukur'la Anlaştı

Performansı yeterli bulunmayan Michy Batshuayi ve sözleşme konusunda anlaşılamayan Güven Yalçın'ın ardından santrfor bölgesinde eksik kalan Beşiktaş, transfer çalışmalarına büyük bir hızla devam etti. Alexander Sörloth, Wout Weghorst gibi isimlerden henüz sonuç alamayan Siyah-Beyazlılar, Watford'un Milli forveti ile anlaşma sağladı.

Beşiktaş Tiago Çukur'la anlaştı

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından Milli Takım'a da davet edilen genç yıldız Tiago Çukur ile anlaşma sağladı.

Watford'la görüşmeler başlayacak

Beşiktaş yönetimi ile yaptığı görüşmede Kara Kartal'ta forma giymek istediğini belirten Tiago Çukur için kulübü Watford ile görüşmelerin başlayacağı kaydedildi.

Tiago Çukur kimdir?

30 Kasım 2002, Hollanda doğumlu Türk oyuncu Tiago Çukur, Hollanda'nın Zeeburgia altyapısında futbola başladı. Feyenoord, AZ Alkmaar gibi kulüplerin alt yaş kategorilerinde forma giyen Tiago Çukur, 2021 yılı Ocak ayında Watford'a imza attı. Premier Lig ekibinin alt yaş kategorilerinde oynayan Tiago, geçtiğimiz sezonu İngiltere 1. Lig'den Doncaster Rovers'ta kiralık olarak geçirdi.

İlgini Çekebilir
Flaş Atiba Hutchinson kararı!
Habere Git

Geçen sezon 55 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon toplamda 55 maça çıkan Tiago Çukur, 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 19 yaşındaki santrfor, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler