Beşiktaş, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i Transfer Etmek İstiyor

20.06.2022 - 10:57 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 11:05

Beşiktaş transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş, sol kanat transferi için Antalyaspor'da forma giyen Doğukan Sinik'i transfer etmek istiyor.

Beşiktaş, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i Transfer Etmek İstiyor

Romain Saiss'in ardından geçen sezon kadrosuna kattığı Gedson Fernandes transferini de resmen açıklayan Beşiktaş, sol kanat için ise arayışlarını sürdürüyor. Yabancı kuralının açıklanmasının ardından gündemdeki isim Doğukan Sinik...

Beşiktaş'tan Doğukan Sinik harekatı

Fanatik'te yer alan habere göre; Kara Kartal, 8+3 kuralının yeni sezonda da devam edileceğinin açıklaması sonrasında yerli operasyonu başlattı. Alternatifli bir kadro oluşturmak için çalışmalara başlayan yönetim, Antalyaspor'la son dönemde önemli bir çıkışa imza atan Doğukan Sinik için çalışmalarına hız verdi. 

Maliyet bilgisi istendi

Akdeniz ekibindeki performansıyla A Milli Takım 'a kadar yükselen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Beşiktaş'ın, Antalya'dan maliyet bilgisi talebinde bulunduğu kaydedildi. 

Takas formülü

Beşiktaş'ın ilk etapta bu transferi oyuncu takası formülüyle çözmeye olumlu baktığı konuşuluyor.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'ın yeni görevi belli oldu!
Habere Git

Hücum hattında çok yönlü futbolcu

1,80'lik kanat oyuncusuyla Beşiktaş'a ek olarak birçok İstanbul kulübünün de ilgilendiği biliniyor. Genç futbolcunun da kulübüyle anlaşılması halinde kariyerine İstanbul'da devam etmeye olumlu baktığı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Trezeguet transferinde kritik gün! Menajeri...
Habere Git

3 gol 7 asist

Antalyaspor formasıyla geçen sezon 35 maçta 3 gol ve 7 asistle oynayan Doğukan, sağ kanat ve 10 numara hattında da görev verilmesi halinde süre alabiliyor.

İlgini Çekebilir
Yeni golcü Ada'dan! Temasa geçildi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler