Beşiktaş, Samy Mmaee'yi Transfer Etmek İstiyor

31.07.2022 - 17:32 | Son Güncellenme: 11.08.2022 - 17:54

Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Macaristan Ligi'nde Ferencvárosi TC forması giyen Samy Mmaee'yi kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, Samy Mmaee'yi Transfer Etmek İstiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR 

Dün İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Sampdoria ile hazırlık maçı oynayan ve 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Savunmasını güçlendirmek isteyen Siyah-beyazlı takım, aradığı oyuncuyu Macaristan'da buldu.

Yönetim transfer için harekete geçti

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in üçlü sistemden vazgeçip dörtlü sisteme geçmek istemesinin ardından siyah-beyazlı takımda yönetim transfer için harekete geçti.

Beşiktaş'ta gündem Samy Mmaee

Bir sağ stoper, sol bek, orta saha ve sol kanat arayışlarına sürdüren Kara Kartal, aradığı savunma oyuncusunu Macaristan'da buldu. Beşiktaş'ın, Ferencvárosi TC forması giyen Samy Mmaee'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Romain Saiss'in partneri

25 yaşındaki savunma oyuncusu, siyah-beyazlı takıma transfer olursa Romain Saiss'in yeni partneri olacak.

Sözleşmesi devam ediyor

Stoper dışında sağ bek ve sol bekte de forma giyen Faslı savunma oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Bonservisi 1.5 milyon Euro

Oyuncunun bonservis bedelinin 1.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Beşiktaş'ta flaş gelişme! İpler koptu...
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon 38 maçta sahaya çıkan Mmaee, 3.175 dakika sahada kalırken 7 kez de sarı kart gördü. 25 yaşındaki oyuncu 2020 yılından bu yana Fas Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Söz konusu 10 maçta forma giyen savunma oyuncusu 1 sarı kart gördü.

Trabzonspor istiyordu

Bilindiği üzere, oyuncuyla Trabzonspor Kulübü de ilgilenmiş ancak bordo-mavili takımın eski oyuncusu Marko Marin'in olumsuz referansı ve özel sebeplerden dolayı transfer gerçekleşmemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler