Beşiktaş Roma Forması Giyen El Shaarawy'yi Transfer Etmek İsiyor

16.02.2023 - 18:24 | Son Güncellenme: 16.02.2023 - 19:02

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş bir transfer için daha düğmeye bastı. Siyah beyazlıların hedefindeki isim ise Roma forması giyen El Shaarawy.

Beşiktaş Roma Forması Giyen El Shaarawy'yi Transfer Etmek İsiyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışından daha fazla kopmak istemeyen Beşiktaş transferde hız kesmiyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal'ın transferde yeni rotası ise İtalya oldu. Siyah beyazlıların hedefindeki isim Roma forması giyen Stephan El Shaarawy.

Oyuncu sıcak bakmadı

30 Haziran'da Roma ile olan sözleşmesi bitecek olan oyuncu takımdan şu anda ayrılmak istemediğini Beşiktaşlı yetkililere iletti. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Beşiktaş yönetimi transfer için koşulları zorlayacak. Sonuç alınamaması durumunda ise yaz aylarında tekrardan görüşülecek.

22 maça çıktı

Bu sezon Roma forması ile 16'sı İtalya Serie A, 4 UEFA Avrupa Ligi ve 2 İtalya Kupası maçına çıkan sol kanat oyuncusu 3 gol atarken, 1 de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Josef dönemi bitti! 2 yıllık anlaşma...
Habere Git

Milan yeteneğine servet ödedi

Genoa'da forma giydiği dönemde italyan futbolunun gelcekteki en parlak isimlerinden biri olması beklenen Mısır asıllı yıldıza Milan, 2011'de henüz 18 yaşındayken tam 20 milyon Euro ödeyip kadrosuna kattı.

Beklenen seviyeye ulaşmadı

Yetenekli kanat oyuncusu Milan'da iyi bir performans ortaya koymasına rağmen asla beklenen seviyeye çıkmadı. İtalyan devinin gözden çıkardığı oyuncu sonrasında Monaco ve Roma gibi önemli kulüplerde top koşturdu.

İtalya Milli Takımı'nda çok sayıda maça çıktı

İtalya Milli Takımı'nın formasını bugüne dek 29 kez sırtına geçiren yıldız oyuncu "Gök Maviler" lakaplı ekip adına 6 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Alexandru Maxim'i kiraladı
Habere Git

Hucüma takviye Maxim

Siyah beyazlılar ara transferde hücum hattına önemli bir takviyeyi, depremzede kulüplere destek çervesinde Gaziantep'ten Rumen 10 numara Alexandru Maxim'i kiralayarak yaptı. Gaziantep formasını bu sezon 25 maçta giyen 32 yaşındaki oyuncu 5 gol, 10 asistlik katkı verdi.

Kartal transferi hareketli geçiriyor

Hareketli bir ara transfer dönemi geçiren Beşiktaş şimdiye kadar kadrosuna; Vincent Aboubakar, Onur Bulut, Omar Colley ve Amir Hadziahmedovic gibi isimleri kattı.

Senin için hazırladığımız haberler