Beşiktaş sağlık raporlarını istedi, menajerinden açıklama geldi

05.09.2020 - 18:27 | Son Güncellenme: 05.09.2020 - 18:27

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile görüşmelere başladı. Peki Beşiktaş Aboubakar'ı transfer edecek mi? Aboubakar'ın menajeri ne dedi? İşte transferin detayları...

Beşiktaş sağlık raporlarını istedi, menajerinden açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Porto forması giyen eski oyuncusu Aboubakar ile görüşmelere başlarken, golcü ismin menajerinden açıklama geldi.

 

TRT Spor'un haberine göre; siyah beyazlılar Kamerunlu forvetin sağlık raporlarını istedi. Raporlarda olumsuz bir duruma rastlanmaması halinde Aboubakar'ın transferinin olası olduğu kaydedildi.

Aboubakar'ın menajeri Pini Zahavi ise Beşiktaş'ın Aboubakar ile ilgilendiğini doğrularken, Kamerunlu golcünün sakat olmadığını ifade etti.

Zahavi A Bola'ya yaptığı açıklamada, "Beşiktaş ile görüşüyoruz. Aboubakar sakat değil ve tüm maçlar için tamamen fit durumda. Uzun bir sezonda Porto antrenmanlarında yer aldı. Çok başarılı bir sezonun ardından diğer değerli golcülerle rekabet etti ve sabırla oynama sırasının gelmesini bekledi. Her zamanki mesleki bağlılığıyla sürekli çok çalıştı" ifadesini kullandı.

Vincent Aboubakar, geçen sezon 9 maçta 204 dakika forma giyerken 2 gol kaydetti.

Aboubakar, Beşiktaş'ta oynadığı tek sezonda ise 38 maçta 2423 dakika süre alırken, 19 gol atıp 4 de asist yapmıştı.

Öte yandan Beşiktaş'ın forvet transferi için düşündüğü diğer isimler ise Aboubakar'ın takım arkadaşı Ze Luis ve Atletico Madrid forması giyen Nikola Kalinic.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler