"Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde hissettiği havayı..."

24.10.2017 - 19:19 | Son Güncellenme: 24.10.2017 - 19:19

"Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde hissettiği havayı..."

AJANSSPOR - Teknik direktör Mustafa Denizli, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yaptı.

Denizli'nin sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle: 

"Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde hissettiği havayı Süper Lig'de hissedemiyor.  Bu yüzden iki lig arasında farklı performanslar sergiliyor"

"Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla ligde gösterdiği performanslar çok farklı. Bir tarafta başarmak istedikleri var bir tarafta başardıkları var. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ni hissederek oynuyor"

"Beşiktaş  2 yıl üst üste şampiyon oldu.  4 maçlık periyotta Şenol Güneş'in kötü olduğunu mu söyleyeceğiz? Şimdi Milli takım konusu çok farklı"

"Kenarda oturanlar hakkının yendiğini düşünür. Çıkarken mutlu olan oyuncu olmaz.  Bence Caner'e ceza verilsin. Uzmanlar bunu onaylıyorsa, ceza verilsin.  Belhanda'nın ilk sarı kartıyla, ikinci sarı kart arasında fark var. O pozisyonda oyuncu düşer. Cüneyt Çakır bu ülkenin en iyi hakemi olarak ön plana çıkmıştır. Hata da yapabilir. Bir harekete üç tane ceza verilmez. Geçtiğimiz yıllarda Hasan Ali'nin pozisyonun aynısı Kasımpaşa-Beşiktaş maçında yaşandı. Donk'un pozisyonu"

"Otorite fikrini doğru kararlarla verir. Bazen bir pozisyonu hakemden daha iyi yorumlayabilirim. Bu ukalalık sayılmasın. Futbolun ruhu vardır. Ben Cüneyt Çakır kötü hakemdir demem. Bence maçı tatil etmemeliydi"

Senin için hazırladığımız haberler