Beşiktaş, Senegalli yıldıza yeşil ışık yaktı!

15.11.2020 - 11:13 | Son Güncellenme: 15.11.2020 - 11:21

Son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, son olarak İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton forması giyen Oumar Niasse'yi transfer etmek istiyor. Peki, siyah-beyazlı takım Senegalli golcüye kaç yıllık sözleşme ve ücret teklifinde bulundu? İşte detaylar...

Beşiktaş, Senegalli yıldıza yeşil ışık yaktı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, bir dönem ülkemizde Akhisar Belediye forması giyen, Rusya  Ligi takımlarından Lokomotiv Moskova'ya transfer olan ve şu an serbest statüde yer alan Oumar Niasse'yi transfer listesine aldı.

Fanatik'te yer alan habere göre; golcü transferinde rotayı Oumar Niasse’ye çeviren Kara Kartal, tecrübeli futbolcuyla yapılan ilk temastan olumlu ayrıldı.

1.5 milyon Euro maaş

Yönetim, 1,5 yıllık kontrat ve 1.5 milyon Euro maaş talebinde bulunan Senegalli golcüye yeşil ışık yaktı. 

Premier Lig ekibi Everton’la sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan tecrübeli futbolcunun, Ocak için imzaların atılması halinde gelecek ay İstanbul’a gelip takımla çalışmalara erkenden başlayabileceğini ilettiği öğrenildi.

Kariyerinde daha önce 2013-14 sezonunda Akhisar Belediye forması giymesi sebebiyle Süper Lig’i yakından tanıyan Niasse, o dönem 40 maçta 15 gol atıp ardından 5.5 milyon Euro’ya Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova’ya transfer olmuştu.

Bu takımda da 1,5 sezon geçiren ve başarısını sürdüren 1,82’lik oyuncu, 18 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle 2016 ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Everton’la 4,5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

Ada temsilcisiyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından Premier Lig’den beklediği teklifleri alamaması sebebiyle ara döneme kadar boşta kalmayı tercih eden Niasse’nin, Kara Kartal’dan yıllık 1.5 milyon Euro’luk talebinin bulunduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler