Beşiktaş - Talisca transferinde flaş gelişme! Talisca...

31.05.2018 - 18:16 | Son Güncellenme: 31.05.2018 - 18:16

Beşiktaş - Talisca transferinde flaş gelişme! Talisca...

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettiren Anderson Talisca ile ilgili süre oldu. Siyah-beyazlılar, yıldız futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmadı.

Talisca için süre doldu, opsiyon kullanılmadı

Beşiktaş, 31 Mayıs’a (Dün) kadar futbolcunun satın alma opsiyonu kullanma hakkına sahipti. 21 milyon Euro karşılığında Talisca’nın bonservisini almak için temaslarda bulunan Beşiktaş yönetiminin istediği sonuca ulaşamadığı öğrenildi.

Talisca için dev talipliler var

Bu durum sonrası yeniden Portekiz ekibi Benfica’ya dönecek olan 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun, kariyerine İngiltere ya da İtalya’da devam etmesi gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Monchi, Ajansspor’a Talisca gerçeğini açıklamıştı

Talisca’yı istediği iddia edilen Liverpool, Manchester United ve Juventus kulüpleri, anlaşma sağlanması halinde Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katabilecek

Anderson Talisca’nın Beşiktaş performansı

Talisca, kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’taki ilk sezonunda 33 maçta 17 gol 6 asist yaptı.

Beşiktaş taraflarının gönlünde taht kurdu

Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran ve geride bıraktığımız sezonda ise futbolcu, 47 maçta 20 gol 8 asistlik katkı vermişti. Kariyerine Bahia’da başlayan Talisca, 2 sezon da Benfica formasını terletmişti.

Monchi: Talisca ile ilgilenmiyoruz, haberler gerçek dışı

Hatırlanacağı gibi Roma Kulübü Sportif Direktörü Monchi, Ajansspor’a verdiği röportajda, ”Anderson Talisca ile ilgilenmiyoruz. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Talisca veda gibi mesaj paylaşmıştı

“Üst üste 2 yıl oldu. Beşiktaş'ı asla unutmayacağım” anlamına gelen 'Foram 2 anos seguido nunca irei esquecer Beşiktaş' yazan Portekizli yıldızın bu sözleri gündeme oturmuştu.

Öte yandan Anderson Talisca, kendisine ait sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. 1 Haziran tarihinde doğan ve 66 yaşına basan Şenol Güneş'in doğum gününü kutlayan Talisca'nın Beşiktaş kariyerinin bittiğine kesin gözüyle bakılıyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler