Beşiktaş'tan Depremzedeler İçin Oyuncak Kampanyası! Antalya Maçında Sahaya Atılacak

22.02.2023 - 19:16 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 19:25

Beşiktaş, depremzedeler için kampanya başlattı. Taraftarına çağrıda bulunan Siyah-Beyazlı kulüp, Antalyaspor maçında oyuncakların sahaya atılmasını istedi.

Beşiktaş'tan Depremzedeler İçin Oyuncak Kampanyası! Antalya Maçında Sahaya Atılacak

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,5 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarstı. Çok sayıda can kaybının yaşandığı feci afetin ardından bölgeye yardım kampanyaları başlatıldı. Futbol dünyası da bu kampanyaların ön saflarında yer aldı.

Beşiktaş'tan oyuncak kampanyası

Beşiktaş, depremden etkilenen çocuklar için bir yardım kampanyası başlattı. Siyah-Beyazlı kulüp, depremzede çocuklar için oyuncak ihtiyacının giderilmesi için taraftarına seslendi.

Beşiktaş sahaya oyuncak istedi

Beşiktaş, Antalyaspor ile oynanacak Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçı için taraftarına çağrıda bulundu. Kulüp, tribünlerden sahaya peluş oyuncak atmalarını istedi.

İlgini Çekebilir
Çarşı, Malatya, Adıyaman, Antep, Maraş, Hatay olacak
Habere Git

"Bu oyuncak sana arkadaşım!"

Kara Kartal, "Bu oyuncak sana arkadaşım!" başlıklı sosyal medya paylaşımında, "Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçında pelüş oyuncaklarımızı sahaya atalım, depremden etkilenen çocuklarımıza anlamlı bir hediye gönderelim" ifadelerini kullandı.

Çarşı'dan duyuru

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı da bir duyuru yayınladı. Geçtiğimiz gün yapılan açıklamada, taraftara siyah giyinme çağrısında bulunuldu. Ayrıca Çarşı, dakikalar Kahramanmaraş depreminin başladığı saat olan 04:17'yi gösterdiğinde yanlarında getirdikleri atkı, bere, eldiven ve peluş oyuncakları sahaya atacaklarını belirtti.

İlgini Çekebilir
Bulut davasını kaybederse Beşiktaş'a yasak gelebilir
Habere Git

Açıklamada, "26 Şubat Pazar günü Beşiktaş-Antalyaspor maçının 04: 17. dakikasında yanımızda getireceğimiz atkı, bere, eldiven ve pelüş oyuncakları sahaya atıyoruz" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler