Beşiktaş taraftarından Larin’e çağrı

14.08.2021 - 19:30 | Son Güncellenme: 14.08.2021 - 19:42

Son dakika haberleri... Beşiktaş taraftarı, takımın Kanadalı yıldızı Cyle Larin'e sosyal medyadan çağrıda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş taraftarından Larin’e çağrı

AJANSSPOR - HABER

 

Beşiktaş'ta takımın yıldız oyuncularından Cyle Larin'in kontratı önümüzdeki yıl sona eriyor. Larin'in takımda kalmasını isteyen Beşiktaş taraftarı, sosyal medyada Kanadalı golcüyü gündeme taşıdı.

"Evinde kal Larin"

Beşiktaş'taki kontratını yenilemeyen Cyle Larin'in sezon sonu takımdan ayrılması bekleniyor. Ancak, taraftar Larin'in ayrılmamasından yana. Sosyal medyada, Larin'in ana diliyle "StayHomeLarin - Evinde kal Larin" başlığını gündeme taşıyan taraftarlar, oyuncuya "yeni sözleşme" mesajları yolladı. 

 

Bir taraftar da Larin için: "Kiralık gitti geldi. Sesini bile çıkarmadı. Yan gelip yatmadı. Görevini en iyi şekilde yaptı. Şampiyonlukta en çok katkı veren isimlerden biriydi. Şimdi evinde kalma zamanı." yorumunda bulundu.

Sezonun ilk maçında gol attı

Bir gün önceki Çaykur Rizespor maçında oyuna sonradan giren Cyle Larin, maçın skorunu tayin eden golü attı. Transfermarkt'te 11 milyon Euro piyasa değerine sahip olan oyuncu, bir önceki yıl 45 maça çıkıp 23 kez gol atma başarısı göstermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler