Beşiktaş Transferde Gözünü Anthony Nwakaeme'ye Çevirdi

01.06.2022 - 08:45 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 09:15

Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Trabzonspor'da henüz sözleşme yenilemeyen Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş Transferde Gözünü Anthony Nwakaeme'ye Çevirdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'da forma giyen ancak henüz sözleşme yenilemeyen Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme'ye talip oldu. 

Beşiktaş gözünü Nwakaeme'ye çevirdi

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, hücum hattı için rotasını, Trabzonspor 'un geride bıraktığımız sezonda şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme'ye çevirdi. 

Kara Kartal doğru anı bekliyor

Bordo- Mavililer'le henüz biten sözleşmesini uzatmayan ve geleceğinin ne olacağı merak konusu olan Nwakaeme için Kara Kartal hamlesini yapmak için doğru anı kovalıyor. 

3 milyon Euro istiyor

Nijeryalı yıldız, kulübünden 3 yıllık kontrat için yaklaşık 3 milyon Euro talep ediyor. Tarafların anlaşamaması durumunda hemen harekete geçecek olan Kara Kartal, 33 yaşındaki kanat oyuncusunu ikna etmeye çalışacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Konyaspor'dan 2 oyuncuyu resmen istedi!
Habere Git

Ismael de çok beğeniyor

Kartal'ın bonuslar hariç yıldız futbolcu için 2 milyon Euro'nun üzerinde senelik ücret vermeyi planladığı gelen haberler arasında yer alıyor. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Valerien Ismael'in de Türkiye'ye geldiğinden beri en beğendiği oyuncular arasında yer alan Nwakaeme ile ilgili ilerleyen zamanda, hareketli günlerin olması bekleniyor.

"Nwakaeme'ye verebileceğimiz en yüksek teklifi verdik"

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde bir TV programına katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Nwakaeme'nin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı: "Nwakaeme'ye verebileceğimiz en yüksek teklifi verdik. 1. sene sonra, sözleşmenin uzaması için performans kriteri. 33 yaşına gelmesi beni endişelendirmiyor ama bütçem belli. 'Para benim için önemli değil' demiş. O zaman sorun yok gibi algılıyorum."

Trabzonspor kariyeri

2018 yılından bu yana Trabzonspor formasını terleten 33 yaşındaki oyuncu, çıktığı 145 karşılaşmada 47 gol ve 40 asist kaydetti. Başarılı oyuncu bordo-mavili takımla 1 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Hull City iddiası

Ayrıca, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City kulübünün de Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler