Beşiktaş transfere hızlı başlıyor

08.06.2018 - 08:17 | Son Güncellenme: 08.06.2018 - 11:17

Beşiktaş transfere hızlı başlıyor

Sturridge yolu açık!

Yeni sezonda hem Süper Lig’de Galatasaray’a kaptırdığı şampiyonluğu almak hem de Avrupa Ligi’nde başarılı sonuçlar almak isteyen Beşiktaş, bu doğrultuda transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.
Kulübün maddi yapısını etkilemeden nokta transferler yapmak isteyen ve birçok ismi gündemine alan Siyah-Beyazlılar’da 1 numaralı hedeflerin başında Liverpool’un yıldızlarından Daniel Sturridge geliyor.
Kartal’ın, bu oyuncu için devreye girmesi sonrasında taraftarlar da, Come to Beşiktaş (Beşiktaş’a gel) sloganıyla İngiliz futbolcuya baskı yapmaya başlamıştı.

 

Yıllık 4 milyon Euro

Hem hücumun kanatlarında hem de forvet ve forvet arkası oynayabildiği için teknik direktör Şenol Güneş’in oldukça sıcak baktığı futbolculardan biri olan 28 yaşındaki golcünün kulübüyle sözleşmesinin bitmesine sadece 1 yıl var.

 
Liverpool, geçen sezon West Bromwich’e kiraladığı Sturridge’den bir maddi beklentisi bulunmuyor ve Kırmızılılar’ın hocası Klopp da onu kadroda düşünmüyor.
Tecrübeli futbolcunun yüksek olmayan bir kiralık bedeliyle alınma ihtimali yüksek gözüküyor.
Beşiktaş’ın, yıllık 5 milyon Euro (26 milyon TL) alan İngiliz forvete de senelik 4 milyon Euro’luk (21 milyon TL) bir teklif yapmayı planladığı konuşuluyor.

 

Jorge Carrascal listeye girdi

İspanya’nın önde gelen spor gazeteleri arasında yer alan AS’ın haberine göre Beşiktaş, bonservisi Sevilla’da olan 20 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu Jorge Carrascal’ı transfer listesine aldı.
Atak orta saha pozisyonunda olmasının yanı sıra hücumun her iki kanadında da forma giyebilen Carrascal, geçen sezonu Ukrayna’nın Karpaty Lviv takımında kiralık olarak geçirdi.
Sevilla ile 2021’e kadar sözleşmesi olan Kolombiyalı futbolcu, Lviv’de oynadığı 22 maçta rakip fileleri 6 kez salladı.

Kartal'ın yeni gözdesi Ofoe

Atiba Hutchinson'la yeni sözleşme imzalamayan Beşiktaş’ın orta sahaya yeni bir oyuncu alacağı konuşuluyor.
Bununla ilgili olarak Yunanistan’dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
Habere göre Siyah- Beyazlılar, Olympiakos’un gözden çıkardığı Belçikalı orta saha oyuncusu Vadis Odjidja- Ofoe ile ilgileniyor.
29 yaşındaki futbolcu, merkez orta saha olarak görev yapıyor ve savunmaya dönük bir oyuncu konumunda.

Olympiakos’la 2020’ye kadar kontratı olan Vadis, geçen sezon 29 maçta 4 gol atarken, 1 de asist yaptı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler