Beşiktaş, Valentin Rosier için kesenin ağzını açtı

29.06.2021 - 13:13 | Son Güncellenme: 29.06.2021 - 13:22

Transfer haberleri... Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon'dan kiraladığı Rosier'in bonservisini istiyor. İşte detaylar...

Beşiktaş, Valentin Rosier için kesenin ağzını açtı

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig 2020-21 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş, şampiyon kadroyu korumak adına çalışmalara başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın'la anlaşma sağlanmasından sonra iç ve dış transferde hareketli saatler yaşanıyor. Siyah - Beyazlı ekip, Fransız sağ bek Valentin Rosier'in bonservisini almak için Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un kapısını çaldı.

Pazarlıklar devam ediyor

Beşiktaş yönetimi, oyuncu için Sporting Lizbon tarafına 4 milyon Euro önerdi. Sporting'li yetkililer ise, bu rakamı düşük bulup 6.5 milyon Euro istedi. Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre, iki taraf arasında pazarlıklar sürüyor. Rakamlarda anlaşma sağlanması halinde Rosier'in önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giymesi işten bile değil. 

Beşiktaş'ta parladı

Önceki sezon 4 milyon Euro değerinde olan oyuncu, Beşiktaş'ta geçirdiği bir sezonun ardından 7.5-8 milyon Euro bandına kadar yükseldi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın 37 kez Siyah-Beyazlı formayı teslim ettiği Rosier, Yalçın'ın bu güvenini boşa çıkarmayıp 3 gol, 7 asistlik performansıyla takıma katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler