Beşiktaş ve Fenerbahçe için FLAŞ transfer gelişmeleri!

10.06.2017 - 23:45 | Son Güncellenme: 10.06.2017 - 23:45

Beşiktaş ve Fenerbahçe için FLAŞ transfer gelişmeleri!

AJANSSPOR - NTV Spor muhabirleri Övünç Özdem ve Onur Tuğrul, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'ta ilk hedef Aboubakar ama..."

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon forvet hattı için birinci hedef Aboubakar. Kulüp ile görüşmeler sürüyor. Ancak transferde sorun çıkması halinde ilk alternatif Gignac. Kariyerine Meksika'da devam ediyor. Alternetiflerde 1. sırada Gignac. Beşiktaş'ın ayrıacağı bütçe de önemli.  Beşiktaş, geçtiğimiz sezonlarda Demba Ba, Mario Gomez ve Aboubakar'a yıllık 3-4 milyon Euro civarında ücret ödedi. Gignac'ın da yıllık ücreti 4-5 civarında. Ancak dediğim gibi ilk hedef Aboubakar. Afrika Dünya Kupası Elemeleri'nde güzel de bir gol attı.

"Mangala askıya alındı, hedef Vida"

"Beşiktaş'ın stoperde ilk hedefi Mangala'ydı ama olmadı. Oyuncunun bonservisi 15 milyon Euro'yu bulabiliyor. Bu yüzden Vida'ya dönüldü. Zagreb yöneticileri ile görüşüldüğünü biliyoruz. Oyuncunun sözleşmesi var. Bu yüzden Kiev, oyuncudan alacağı maksimum bonservisi almak istiyor."

"Lyon, görüşmelere devam ediyor..."

"Lyon, Marcelo için Beşiktaş ile hala kontakta. Ancak teklif hala Beşiktaş'ın istediği seviyeye gelmedi. Görüşmeler devam ediyor. Eğer Lyon defans hattını Marcelo üstünden kurmaya karar verirse Beşiktaş'ın istediği seviyelere çıkabilir."

"Dirar bir numaralı aday..."

"Dirar Fenerbahçe'nin bir numaralı adayı konumunda. Fenerbahçe, Monaco'yla anlaşmak üzere. Normalde sağ önde oynayan bir isim ama zaman zaman eksikler olduğu taktirde sağ bek de de oynayabiliyor. Fenerbahçe de sağ bek olarak oyuncuyu kadro katmak istiyor."

"Wiel-Dirar takası..."

Çok yönlü olması, Dirar'ın birinci seçenek olmasını sağlıyor. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin sağ bek rotasyonu Şener ve Dirar olacak gibi gözüküyor. Van Der Wiel ile yollar ayrılacak. Hatta Dirar transferinde takas olarak kullanılması gündemde.

"Schmeichel Fenerbahçe'nin listesinde..."

Kasper Schmeichel da kaleci transferi için Fenerbahçe'nin listesinde. Premier Lig'in en iyi kalecileri arasında gösteriliyor. Ancak onu almak kolay değil. Hatta Real Madrid'in Manchester United'dan De Gea'yı alacağı ve Manchester'ın da o açığı Schmeichel  ile dolduracağı söyleniyor. Bu yüzden bu transfer kolay gözükmüyor.

Kameni de Fenerbahçe'nin kaleci adaylarından biri. Kulübüyle sözleşmesi devam ediyor. Ancak sezon bitmeden önce Kameni kulübe ayrılmak istediğini söylemişti. Fenerbahçe de oyuncuyla yakından ilgileniyor.

"Lens Kalmak istediğini söyledi..."

Lens ile Fenerbahçe'nin görüşmeleri sürüyor. Hem menajeri hem de Sunderland ile temas kuruluyor. Lens geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda kendisine çok teklif geldiğini ancak Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söyledi. Ancak oyuncunun geleceği ile ilgili kararın kulüpler tarafından verileceğini söyledi.

 

Senin için hazırladığımız haberler