Transferde sıcak gelişme! Beşiktaş yeni kalecisini açıkladı!

24.08.2018 - 17:30 | Son Güncellenme: 24.08.2018 - 20:30

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yeni kalecisini İngiltere'de buldu. Beşiktaş haberlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Transferde sıcak gelişme! Beşiktaş yeni kalecisini açıkladı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Liverpool forması giyen Loris Karius’u kadrosuna kattı.

Karius Beşiktaş'ta

Fabri’nin ayrılmasının ardından kaleci pozisyonu için araştırmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, Liverpool’un Alman kalecisi Karius’u renklerine bağladı.

Beşiktaş transferi farklı şekilde duyurdu

Beşiktaş, Karius transferini ise alışılmışın dışında bir şekilde duyurdu. Karius transferi, Beşiktaş’ın kapak fotoğrafının Alman kaleci olarak görülmesiyle duyuruldu.

Fikret Orman açıklamıştı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karius’u beğendiğini ve bu kaleciyle ilgilendiklerini ifade etmişti.

Loris Karius kimdir?

Loris Karius, 22 Haziran 1993 doğumludur. Liverpool FC takımında kaleci pozisyonunda görev yapan Alman futbolcu, Beşiktaş takımı ile anlaştı. Futbola 1998-2000 sezonları arasında oynadığı FV Biberach'ta başlayan Alman kaleci, sırasıyla SG Mettenberg ve SSV Ulm 1846 formalarını giydi.

Profesyonel kariyerine 2005 yılında VfB Stuttgart kulübünde başlayan Karius,daha sonra Manchester City kadrolarına dahil oldu. 2011-2016 yıllarında Mainz 05'te futbol oynayan Loris Karius, 2016 yılında Liverpool'a transfer oldu. Karius, Şampiyonlar Ligi finalinde yediği talihsiz golle hafızalara kazınmıştı.

Tolga, kaleye geçmişti

Karius, Beşiktaş'ta Tolga Zengin ve Utku Yuvakuran ile birlikte mücadele verecek. Hatırlanacağı gibi Beşiktaş'ta son olarak kaleyi Fabri korumuş,  İspanyol eldivenin gidişinin ardından ise Tolga Zengin 1. kaleci olmuştu.

Mehmet Demirkol'dan Karius yorumu

Tribündeki hanımefendilerin sayısı artacak herhalde. Karius iyi bir kaleci hiç şüphe yok. Zaten iyi bir okuldan çıkmış. Şampiyonlar Ligi finali biraz bozdu, kafaya darbe mi aldı, ondan mı böyle onu çok bilmek mümkün değil. Ramos’un dizi kafasına geldi. Hocası da kesin ondan oldu diye bir yargıda bulundu. Tabii çok büyük bunalım kolay değil. Ne telefonlar ne tehditler geldi, kimbilir. Özel hayatını bile etkiledi. Sevgilisiyle de arası bozuldu.

Demirkol: Karius doğru tercih

Büyük bunalım yaşadı Karius. En büyük zirveden bir anda düşmek.. Buna bir rehabilitasyon olarak bakmak lazım. Şenol Hoca ve Beşiktaş seyircisi arkasında durur. Karius iyi bir rehabilitasyon noktasına geliyor. Çünkü Beşiktaş taraftarı bunu da dert eder. Hadi şu adamı ayağa kaldıralım derler. Doğru tercih.

Ali Ece: 25 takıma sorsalar Karius der

Tolga Zengin mi, Karius mu? Dünyada 25 ayrı takıma sorsalar, 25’i de Karius’u tercih eder. Beyin sarsıntısı geçirmediği maçları da biliyorum. 16-17 yaşından beri dikkatimi çeken kalecilerden biriydi. Dünya’nın 20 en iyi kalecisinin arasında hep Almanlar vardı. Mignolet’de yan top kabızlığı vardı. Ayakları ondan daha iyi.

Karius nasıl bir kaleci?

Tolga Zengin’in de top ayağına geldiğinde konsantrasyon eksikliği yaşadığını biliyoruz. Karius buraya gelirse yeni sayfa açacak. Karius’un eller daha iyi. 5 maçın 3’ünde şahane oynar. Bir tanesinde saçma sapan hata yapar. Böyle bir kalecidir.

Özel hayatında da aktif bir isim: Karius

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius, özel hayatında da son derece hareketli oluşuyla dikkatleri üzerine çekmişti. İşte Karius ve sevgililerinden bazı kareler;

Senin için hazırladığımız haberler