Beşiktaş, yeni transferleri basına tanıttı

16.10.2020 - 14:06 | Son Güncellenme: 16.10.2020 - 14:23

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi yeni transferler Fabrice N'Sakala, Welinton Souza, Francisco Montero, Valentin Rosier, Gökhan Töre, Hüseyin Atakan Üner, Josef de Souza, Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar ile bir basın toplantısı düzenledi. İşte detaylar...

Beşiktaş, yeni transferleri basına tanıttı

Yeni sezona 10 yeni futbolcuyla giren Beşiktaş'ta yeni transferler basına tanıtıldı. Siyah beyazlı takımda başkan Ahmet Nur Çebi, yeni transferle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Fabrice Nsakala, Welinton Souza, Francisco Montero, Valentin Rosier, Gökhan Töre, Hüseyin Atakan Üner, Josef de Souza, Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar basın toplantısında açıklamalarda bulunurken koronavirüs testi pozitif çıkan Mensah toplantıda yer almadı.

Çebi: "Şampiyonluğu kovalayacağız"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transferleri ekip olarak yaptıklarını söylerken, "Hepinizi saygıyla selamlıyoruz. Pandemi dönemindeyiz. Transfer limitlerinin uygulamaya koyulduğu dönemde değerli futbolcularımızla huzurlarınızdayız. Kendilerinin beklentilerimizi karşılayacaklarına eminiz. Şampiyonluğu kovalayacağız. Bu transfer döneminde değişik bir algı yaratıldı. Transferlerin bizim tarafımızdan yürütülemediği, Beşiktaş’ın başarılı olamadığı ve hatta transfer yapılamadığı algısı vardı. Biz transferlerimizle huzurunuzdayız. Şampiyonlukların sahalarda belirlenmesi gerekirken, daha ligler yeni başlamışken transferlerle bağdaştırarak, yapılamadığı transferleri gösterme ihtiyacı duyduk.

Bu sene şampiyonluğu kovalayacağız. Transfer tek başına yapılan bir hadise değildir. Beşiktaş gibi köklü camialarda ekip olarak bu iş yapılır. Ben, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, Sergen Yalçın, scout ekibimiz, Cenk Sümer arkadaşımız işin içindeydik. Bu transferleri bizler yaptık. Ben veya o değil. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. 8-9 oyuncu gitti, bu sayıda da nokta atışlar yaptık. Gidenlerden daha iyi olduklarına inandığımız kardeşlerimizi kadroya kazandırdık. 8 milyon Euro ücretlerde tasarruf ederek transferler yaptık. Menajerlik ücretleri, tarifeli uçaklar… Camianın her bir kuruşuna sahip çıktık. Kafalardaki birçok soru işaretlerini cevaplandıracağız. Sayın Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ’ı da yanıma davet edeceğim. Vazifesi nedeniyle Ümraniye’de olan Cenk Sümer’e de teşekkür ediyorum" dedi.

Montero: "Burada olduğum için çok mutluyum"

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den kiraladığı Montero söz alarak siyah beyazlı takımda çok mutlu olduğunu vurguladı.

Montero şu şekilde konuştu:

"Burada olduğum için çok mutluyum. Gururluyum. Hedefimiz mücadele edeceğimiz tüm kupalarda başarılı olmak."

Welinton: "Büyük bir kulübe geldim"

Alanyaspor'dan transfer edilen Welinton yaptığı açıklamada, "Büyük bir kulübe geldim. Başkanıma, herkese teşekkür ederim. Beni çok sıcak karşıladılar. Şampiyonluklara alışkın bir kulübüz" ifadelerini kullandı.

Josef: "Bütün camiaya iyi şanslar diliyorum"

Beşiktaş'a Al Ahli'den transfer olan Josef de Souza ise, "Söylenmesi gereken her şeyi aslında söyledim. Bütün camiaya iyi şanslar diliyorum. Bu formayı giymek benim için büyük bir gurur" ifadelelerini kullandı.

Aboubakar: "Şampiyonluk yaşamak istiyorum"

Daha önce Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadığını vurgulayan Aboubakar ise, "İlk başta başkanımız başta olmak üzere, hocama, takım arkadaşlarıma, beni sıcak karşılayan herkese teşekkür ediyorum. Aynı istek ve arzu ile Beşiktaş’a döndüm. Burada şampiyonluk yaşadım. Bundan sonra şampiyonluk yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Töre: "Formayı, heyecan ve gururla taşıyacağız"

Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen Gökhan Töre şu şekilde konuştu:

"Burada olduğum için çok mutluyum. Bu büyük bir camianın parçası olmaktan mutluluk duydum. İlk günkü gibi bu formayı, heyecan ve gururla taşıyacağız. Buna söz veriyorum. Taraftarımızın arkamızda olduğunu biliyorum. Başkanımıza, yöneticilerimize ve hocama teşekkür ediyorum."

Atakan Üner: "Burada olduğum için çok mutluyum"

Altınordu'dan transfer edilen Atakan Üner ise, "Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Başkanımıza ve hocama teşekkür ederim. Beşiktaş’ı tartışmaya gerek yok. Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımak için elimizden geleni yapacağız. Aşırı mutluyum" dedi.

Mensah: "Kendimi iyi hissediyorum"

Koronavirüse yakalandığı için basın toplantısına katılamayan Mensah bir video mesaj yayınlayarak, "Normal zamanlar yaşamıyoruz. Ama kendimi iyi hissediyorum. Beşiktaş’ta oynamayı özlüyorum. Ben gelene kadar takım arkadaşlarım sıkı çalışsın. Transferimde emeği geçen herkese teşekkürler" dedi.

N'Sakala: "Beşiktaş formasını giymek büyük bir onur"

N'Sakala ise, "Herkese merhaba. Beşiktaş formasını giymek büyük bir onur. Bu seviyede olabilmek için çok çalıştım. İnşallah başarılar yaşayacağız" şeklinde konuştu.

Ghezzal: "Beşiktaş çok büyük bir kulüp"

Henüz Beşiktaş formasıyla resmi maça çıkamayan Ghezzal ise, "Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. En kısa zamanda lige kaldığımız yerden başarılı şekilde devam edeceğiz. İyi oyuncularımız var. Umarım taraftarlarımız da bir an evvel aramıza döner. Taraftarımızın gücünü hissetmek önemli" dedi.

Rosier: "İyi bir takımımız var"

Sağ bek Rosier: "Ben Sporting Lizbon’daydım. Kulübün yaklaşımını ve projesini beğendim. İyi bir takımımız var. Hedefimiz şampiyonluk yaşamak. Taraftarlarımız da aramıza dönsün" şeklinde yorum yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler