Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov'u Transfer Etmek İstiyor

05.07.2023 - 10:33 | Son Güncellenme: 05.07.2023 - 10:45

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig ekibi Beşiktaş, gündemine CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov'u aldığı iddai edildi. Detaylar...

Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov'u Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı ekipte gündeme gelen isim ise CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov oldu. Detaylar...

Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov'u transfer etmek istiyor

Milliyet'te yer alan habere göre, Beşiktaş’ın gündemine, CSKA Moskova’nın adeta jokeri durumundaki Bakhtiyor Zaynutdinov girdi. Siyah-Beyazlılar, 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

Zaynutdinov, tek bölgede oynamıyor

10 numara pozisyonunda bulunmasına rağmen, geçen sezon stoper, orta saha, sol bek ve sol kanatta görev yapan Kazak futbolcu, sağ kanatta da kusursuz bir görev üstleniyor.

İlgini Çekebilir
Gökhan İnler, Beşiktaş için Şenol Güneş'le görüştü
Habere Git

Transfer görüşmeleri hızlandı

Rus ekibiyle 2025 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Zaynutdinov’u bonservisiyle birlikte almak isteyen Beşiktaş’ın transfer görüşmelerini hızlandırdığı ifade edildi.

Zaynutdinov, yerli sayılacak

Kazak Milli Takımı’nda da görev yapan Bakhtiyor Zaynutdinov’un Süper Lig'de yerli olarak oynayacak. ürkiye Futbol Federasyonu’nun Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan asıllı oyunculardan birini yerli statüsünde kabul edecek olması, Zaynutdinov’a olan ilgiyi daha da artırıyor.

Bakhtiyor Zaynutdinov'un istatistikleri

Kariyerinde toplam 176 resmi maça çıkan Bakhtiyor Zaynutdinov, söz konusu maçlarda 23 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Kazakistanlı futbolcu, bunun yanında takım arkadaşlarına da 15 kez gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler