Beşiktaş'a 2 gol atan Samatta'nın maaşı şoke etti!

26.10.2018 - 09:24 | Son Güncellenme: 26.10.2018 - 12:24

Beşiktaş'a 2 gol atan Samatta'nın maaşı şoke etti!
Kötü futbol sonrası alınan kötü sonuca, taraftarın protestosu da eklenince Vodafone Park'ta soğuk rüzgarlar esti. Maçta ise en dikkat çekici oyuncu Genk takımında forma giyen Mbwana Aly Samatta oldu.
25 yaşındaki futbolcu 2 gol ve 1 asist ile takımına galibiyeti getiren isim oldu. Tanzanyalı forvetin transfer bedeli ve maaşı ise daha da dikkat çekiciydi.
Genk oyuncuyu 2015-16 sezonunda Kongo takımı TP Mazembe'den 500 bin Euro transfer bedeliyle renklerine kattı. Kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan santrforun yıllık 250 bin Euro maaş aldığı ifade ediliyor.
Samatta bu sezon 18 resmi maçta 16 gol kaydetti.
İki ayağını da kullanabilen Tanzanyalı futbolcu, 1,80 boyunda. Futbolcunun Transfermarkt'da gösterilen bonservis bedeli ise 4 milyon Euro.
Maç sonu konuşan Samatta, "Takım olarak çok iyi oynadık, harika bir mücadele ortaya koyduk. Buraya gelip 3 puan almak kolay bir iş değil. Ben her şeyin takım ile başladığını düşünüyorum. Kendimi ön plana çıkarmak istemiyorum. Çok çalışıyorum ve iyi bir dönem geçiriyorum." dedi.

QUARESMA BİLE YUHALANDI  

Beşiktaş'ta taraftarların protestosundan takımın yıldızı Ricardo Quaresma da nasibini aldı. Maçın son bölümlerinde Portekizli, top ayağında her geldiğinde tepki gördü. Maç boyunca siyah-beyazlı taraftarlar Tolga Arslan, Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin ve Caner Erkin gibi isimlere büyük tepki gösterdiler. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler