"Beşiktaş'a çok şey katar"

29.06.2020 - 11:31 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 11:31

"Beşiktaş'a çok şey katar"

Beşiktaş, Dinamo Tiflis'te forma giyen orta saha oyuncusu Nika Ninua'nın transfer etmek için Gürcü teknik adam Şota Arveladze'den fikir aldığı iddia edildi.

Şota Arveladze’nin, vatandaşı Nika’nın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu kendisiyle iletişim kuran yöneticilere söylediği öğrenildi.

Şota Skorer'e yaptığı açıklamada, "Beşiktaş çok iyi bir oyuncuyu takip altına almış. Nika genç olmasına rağmen tecrübeli bir oyuncu gibi riske girmeden oynamayı seviyor. Orta sahada ofansif yönü çok yüksek bir futbolcu.

Topu riskli bölgelerden alarak oyunu çok daha farklı yönlere çevirebiliyor. Eğer Beşiktaş Nika’yı alırsa gelecek vadeden çok yetenekli bir ismi kadrosuna katmış olacak" dedi.

"Nika takıma çok çok şey katar"

Nika'nın Türkiye'ye transfer olması durumunda zorluk yaşamayacağını düşünen deneyimli teknik adam, "İyi futbolcu her ligde oynar. Şimdi Türkiye’den Avrupa’ya birçok oyuncu gitti. Türkiye Ligi o liglere göre daha yumuşak orada oynayamazlar diyebilir miyiz? Kaldı ki Nika genç bir futbolcu.

Nereye giderse gitsin oynadıkça oraya alışır. Eğer Beşiktaş transfer ederse Nika takıma çok çok şey katar. Ayrıca Beşiktaş da ona çok şey katar" şeklinde konuştu.

21 yaşındaki futbolcu Dinamo Tiflis ile bu sezon 9 resmi maça çıkarken 2 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler