Beşiktaş'a dünya yıldızı! Yönetim düğmeye bastı

11.05.2024 - 10:20 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 10:33

Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetimi, Atletico Madrid'te forma giyen dünya yıldızı Memphis Depay'ı transfer listesine aldı. Siyah-Beyazlılar, harekete geçti.

Beşiktaş'a dünya yıldızı! Yönetim düğmeye bastı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamalarına başladı. Hasan Arat yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi.

Bu sezonu Galatasaray ve Fenerbahçe gibi rakiplerinin gerisinde bitiren Beşiktaş, yaz transfer dönemini iyi değerlendirerek kadro kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda harekete geçti.

Hasat Arat yönetiminin gündemi Memphis Depay

Sabah'ta yer alan habere göre kadrosunu yıldız bir isimle güçlendirmeyi amaçlayan Hasan Arat yönetimi, gündemine dünyaca ünlü futbolcuyu aldı. Beşiktaş, Atletico Madrid'te forma giyen Memphis Depay'ı transfer listesine ekledi.

İlgini Çekebilir
Semih Kılıçsoy Avrupa'nın radarında! Almanlar temasa geçti
Habere Git

Transfer detayları araştırılıyor

Beşiktaş, transfer için harekete geçti. Siyah-Beyazlı kurmaylar oyuncunun maliyet araştırmasını yapmaya başladı.

Depay'ın kariyeri

PSV altyapısında futbola başlayan Hollandalı forvet, 2012'de burada profesyonel oldu. 2015'te 34 milyon Euro'ya Manchester United'a giden yıldız futbolcu, 2017'de 16 milyon Euro'ya Lyon'un yolunu tuttu. Depay, 2021'de ise bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer oldu. Tecrübeli oyuncu Ocak 2023'te 3 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'e imza attı.

Depay'ın bu sezonki performansı

Bu sezon Atletico Madrid formasıyla 28 maçta 1154 dakika süre alan Memphis Depay 9 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler