Beşiktaş'ın Transfer Etmek İstediği Onni Valakari'den Kötü Haber

26.11.2022 - 14:29 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 14:39

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Finlandiyalı Talisca olarak görülen Onni Valakari, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Pafos FC ile sözleşme uzattı. Detaylar...

Beşiktaş'ın Transfer Etmek İstediği Onni Valakari'den Kötü Haber

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Finlandiyalı orta saha oyuncusu Onni Valakari, formasını giydiği Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Baf ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı. Detaylar...

3.5 yıl sözleşme uzattı

Beşiktaş ve birçok Avrupa kulübüyle ismi anılan Onni Valakari, formasını giydiği Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Baf ile yeniden sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Pafos FC ile 31 Mayıs 2026 yılına kadar geçerli 3.5 yıl sözleşme imzaladığını duyurdu. 

Beşiktaş sorusuna cevap verdi

Genç orta saha oyuncusu kendisine gelen Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor sorusuna ise “Ben daha erken gelmelerini bekliyordum. Umarım her hafta zorlu maçlar oynanacağım iyi bir kulüp ve kaliteli bir futbol ortam bulabilirim. İhtiyacım olan şeyin bu olduğunu hissediyorum” demişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş eksik çalıştı
Habere Git

Talisca'ya benzetiliyor

Onni Valakari, çektiği uzaktan şutlar ve bulduğu gollerle son zamanlarda Talisca'ya benzetilmeye başlandı. Adı Beşiktaş ile anılmasıyla birlikte Siyah-Beyazlı taraftarlar, ''Fakir Talisca'' olarak anmaya başlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler