Şenol Güneş Beşiktaş ile imzalıyor, Eren Şafak ve Şeref Çiçek dönüyor

28.10.2022 - 08:53 | Son Güncellenme: 28.10.2022 - 13:01

Şenol Güneş bugün imza atarak ikinci kez Beşiktaş'ın teknik direktörü olacak. Güneş'in ekibinde Eren Şafak ve Şeref Çiçek var. Sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın durumu da netleşiyor.

Şenol Güneş Beşiktaş ile imzalıyor,  Eren Şafak ve Şeref Çiçek dönüyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta Valerien İsmael ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe görevine getirilen Şenol Güneş, bugün saat 11.00'de Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak törenle 1,5 artı 1 yıllık sözleşmeye imza atacak. Güneş, sezon başına 1,5 milyon Euro garanti ücret alacak. Tecrübeli teknik direktörün alacağı para bonuslarla 2 milyon Euro olacak.   

Şenol Güneş'in ekibi

Güneş'in Beşiktaş'ta başarıya ulaştığı iki ismin de teknik kadroya dahil edileceği öğrenildi. Bu isimler ise  Eren Şafak ve Şeref Çiçek. Diğer isimlerin yakın süreçte belli olması bekleniyor.

Eren Şafak kimdir?

39 yaşındaki Eren Şafak, 2015-17 yılları arasında Şenol Güneş'in yardımcısı olarak 87 maçta görev yaptı. 2015-16 ve 2016-17 şampiyonluklarında Güneş'in başarısında önemli pay sahibi oldu.  2019-21 yılları arasında Güneş, A Milli Takım'da çalışırken analiz sorumlusu Eren Şafak'tı. Milli takımdan sonra kısa bir dönem 1. Lig ekibi Tuzlaspor'un başına geçti. 

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael Beşiktaş'a veda etti!
Habere Git

Şeref Çiçek kimdir? 

Şenol Güneş'in vazfgeçemediği isimlerden olan Şeref Çiçek, 9 Ekim 1965 doğumlu. İlk kez 2007 yılında Şenol Güneş'in yanında FC Seoul takımında yardımcı teknik direktörlüğe başladı. Güneş ve Çiçek bu tarihten sonra hiç ayrılmadı. Çiçek, sırasıyla Trabzonspor, Bursaspor, Beşiktaş ve A Milli Takım'da yardımcı antrenörlük yaptı.

Tosic fotoğrafını paylaşmıştı

Bu yılın ocak ayında Şenol Güneş, Eren Şafak ve Şeref çiçek ile aynı masada buluşmuş ve Kartl'ın eski futbolcusu Dosko Tosic, sosyal medyasından Beşiktaş hastagiyle paylaşmıştı. Masada bulunan bir diğer isimler kondisyoner Miguel Peiro ve eski idari menajer Ali Naibi'ydi. 

Ceyhun Kazancı’nın durumu netleşiyor

Geçen sezon ortasında Şenol Güneş'i istemeyip Valerien Ismael'i anlaşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın durumu da netleşiyor.  Kazancı’nın başkan Ahmet Nur Çebi’nin talebi doğrultusunda görevinde kalması bekleniyor.  

İlgini Çekebilir
Onur Kıvrak'tan Şenol Güneş'e flaş gönderme!
Habere Git

Güneş ilk antrenmanına çıkacak

Öte yandan Beşiktaş'ta ikinci kez görev yapacak Şenol Güneş, mesaisine da bgün başlayacak. Siyah beyazlı takımın bugün saat 17.00’de yapacağı antrenmanın başında Şenol Güneş ve ekibi olacak. 

Ümraniyespor maçı kapalı gişe

70 yaşındaki Güneş'in taraftarlar buluşması pazar günü Vodafone Park'ta 17.00'de yapılacak Ümraniyespor karşılaşmasında olacak.  Beşiktaş taraftarı, 180 TL ile 4000 TL arasında değişen biletleri tüketti. 

Senin için hazırladığımız haberler