Beşiktaş'a Güven geldi!

12.12.2021 - 21:08 | Son Güncellenme: 12.12.2021 - 22:44

Süper Lig'de Kayserispor'u geriden gelerek 4-2 yenen Beşiktaş'ta maça Güven yalçın damga vurdu. Genç forvet sonradan girip 1 gol, 2 asistle düğümü çözdü.

Beşiktaş'a Güven geldi!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Kayserispor'u 4-2 yenen Beşiktaş 5 hafta aradan sonra kazanarak kara bulutları dağıttı. Siyah-beyazlılar 2-1 yenik duruma düştüğü karşılaşmada geri dönüşle 3 puana ulaşarak önemli bir moral yakaladı. 

Önce asistleri yaptı

Kara Kartal adına büyük heyecana sahne olan maçın kırılma anı Güven Yalçın'ın oyuna girişi oldu. 74. dakikada Cyle Larin'in yerine sahaya sürülen forvet, Batshuayi'nimn 84 ve 90. dakikalarda attığı 2 golün asistini yaptı. 

Sonra da kendisi attı

Skorun 3-2'ye gelmesinde Batshuayi ile başrolü oynayan siyah-beyazlı futbolcu, 90+6'da ise maça noktayı koyan golü kaydetti. Güven böylece bu sezon Süper Lig'de 4 gole ulaşırken, 2 de asist yapmış oldu. 22 yaşındaki futbolcu Şampyonlar Ligi kadrosuna yazılmamıştı.

Batshuayi'nin geri dönüşü

Galibiyetin diğer kahramanı Michy Batshuayi ise tam 8 hafat aradan sonra golle tanıştı. Kötü süreçte zaman zaman taraftar tepkisinde de hedef olan Belçikalı santrfor son olarak 15 Ekim'deki Başakşehir maçında ağları havalandırmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler