Beşiktaş, Faslı stoper Samy Mmaee için teklif hazırlığında

10.08.2022 - 14:07 | Son Güncellenme: 10.08.2022 - 14:56

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Welinton'un takımdan ayrılması halinde Ferencvaros'tan Samy Mmaee için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Beşiktaş, Faslı stoper Samy Mmaee için teklif hazırlığında

Yeni sezona sahasında oynadığı maçta Kayserispor'u 1-0 yenerek başlayan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor.

Welinton'un yerine Samy Mmaee gündemde

Beşiktaş'ta Brezilyalı futbolcu Welinton'un Suudi Arabistan ekibi El Ittifaq ile anlaşması sonrası savunma hattının önemi artmış durumda. Bu doğrultuda Siyah-Beyazlıların gündeminde gelen isimlerden biri de Ferencvaros'tan Samy Mmaee oldu. 

Romain Saiss de devrede

Fanatik'in Fas futbol sitesi Lions del Atlas'tan aktardığı habere göre; Romain Saiss de milli takımdan arkadaşı olan 25 yaşındaki Samy Mmaee için devreye girdi. Hatta haberde siyah-beyazlıların bir teklif hazırlığında olduğu belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Boyd formülü! Takas önerildi
Habere Git

1,5 milyon Euroluk teklif

Beşiktaş'ın Samy Mmaee için ilk etapta 1.5 milyon Euro'luk bir teklif sunmayı planladığı ifade edilmekte. 

Kariyerine Belçika'da başlayan ve alt yaş gruplarında Belçika Milli Takımı forması giyen 25 yaşındaki stoper, daha sonra A milli düzeyde Fas forması ile mücadele etmeye başladı. Mmaee, Şubat 2021'de 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında St. Truiden'den Ferencvaros'a transfer olmuştu. Kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan Faslı savunmacının güncel piyasa değeri ise 1.3 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler