Transfer Haberleri | Beşiktaş, Roland Sallai'yi Kadrosuna Katmak İstiyor

12.08.2023 - 08:43 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 08:56

Transfere hız veren Beşiktaş, rotasını Almanya'ya çevirdi. Siyah-beyazlı takım Bundesliga'da Freiburg forması giyen Roland Sallai ile ilgileniyor...

Transfer Haberleri | Beşiktaş, Roland Sallai'yi Kadrosuna Katmak İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Rusysa Premier Ligi ekiplerinden CSKA Moskova'dan Bakhtiyar Zaynutdinov ve MLS takımlarından Toronto FC'den Federico Bernardeschi ile ilgilenen Trendyol Süper Lig temsilcisi Beşiktaş, bir oyuncuyu daha transfer listesine dahil etti. 

Beşiktaş, Roland Sallai'nin peşinde

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, hem sağ kanatta hem de santrfor olarak görev yapabilen Roland Sallai'yi kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş, Macar oyuncunun transferi adına temaslara başlamış durumda. Yapılacak teklifin detayları belli oldu.

Beşiktaş'ın Sallai planı

Siyah-Beyazlılar, Freiburg forması giyen Macar oyuncuyu ilk etapta kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın bu doğrultuda satın alma opsiyonu içeren bir kiralama teklifi ile Freiburg'un kapısını çalmayı düşündüğü öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Messi durmuyor, durdurulamıyor!
Habere Git

Bologna da kadrosuna katmak istiyor

Alman basını, Roland Sallai için Bologna'nın da devrede olduğunu belirtti. İtalyan ekibi, oyuncuyla ilgilenen takımlar arasında yer alıyor. 

Bunun yanı sıra Marsilya'nın da oyuncunun durumunu yakından izlediği belirtilmekte. Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye gidişinin gerçekleşmesi durumunda Marsilya'nın Sallai için bir hamle yapabileceği ifade ediliyor.

Roland Sallai kimdir?

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, geçen sezon çıktığı 27 karşılaşmada 2 gol ve 7 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Cimbom siftah peşinde! Rakip Kayseri...
Habere Git

Macaristan'ın Budapeşte şehrinde doğan Sallai, futbola Diósgyőr altyapısında başladı ve sırasıyla Siofok, Puskas, Videoton, Palermo ve APOEL Nikosia formalarını da giydi. Macaristan Milli Takımı'nda da görev yapan sağ kanat oyuncusu, çıktığı 42 karşılaşmada 10 gol ve 5 asist üretti.

Beşiktaş, Hakim Ziyech’i gündemine aldı

Öte yandan Talisca için formül düşünen Beşiktaş bir yandan da gözünü İngiltere'ye çevirdi. Kara Kartal, bu doğrultuda son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den Hakim Ziyech’i gündemine aldı. Kulübe, menacerler aracılığıyla önerilen 30 yaşındaki yıldız hücumcuyu değerlendirmeye alan idareciler, yıllık 4.5 milyon Euro maaş talep eden oyuncu için görüşmelere başladı.

Arabistan olmadı

Paris Saint Germain’in geçen sezonun devre arasında istediği ancak transferin son anda gerçekleşmemesi sonrasında vazgeçtiği Faslı sağ kanat oyuncusu, Arap kulüpleriyle yaptığı görüşmelerden de istediği sonucu alamamıştı. Ekstrem teklifler almaması sebebiyle kariyerine Avrupa’da devam etme kararı alan 30 yaşındaki futbolcu, Chelsea’den kesinlikle ayrılmak istiyor. Maviler’le 2025’e kadar kontratı bulunan başarılı isim, satın alma opsiyonlu kiralık olarak Kartal olabilir.

İlgini Çekebilir
Trabzon, Akdeniz havasıyla başladı
Habere Git

Tüm şartlar zorlanacak

Beşiktaş taraftarının yıldız talebine karşılık vermek isteyen idareciler, Ziyech için tüm maddi şartlarını zorlayacak. Avrupa’dan başka kulüplerden de teklifler alan ancak 4.5 milyon Euro’luk net maaş talebi karşılanmayan Ziyech, kendisi için bu seviyelere çıkması halinde Beşiktaş’a evet diyebilir. Oyuncunun, transfer döneminin son haftasına kadar başka bir kulübe transferi gerçekleşmezse, Ziyech’in bedelsiz kiralık olarak takımdan ayrılması bile gündeme gelebilir.

Senin için hazırladığımız haberler